Eragon Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Idealne miejsce do dzielenia się swymi marzeniami Niekoniecznie technologicznymi. MI5: - Cena poniżej 1500... Chciałbym. - Czytnik linii papilarnych... na całym ekranie. Byle gdziekolwiek dotknąć i pyk. - Normalna rozdziałka... - A w związku z tym 2 dni średniego użytkowania - Żeby mi VAT-u nie naliczyli - Liczyłbym na metal/aluminium... ale chyba się przeliczę ;/ - No i premiera - choćby mogli zapowiedzieć w okresie a'la światecznym - zrobię sobie prezent Nawet jeśli z zakupem poczekam miesiąc . - I bardzo bardzo liczę na lapka od Xiaomi. Ale aby działał na czymś zdolnym do użytku.. iPhone: - Żeby był tańszy...
Nezumi Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Powiem tak, Twoje "marzenia" związane z Xiaomi są do spełnienia . Gorzej z Apple... Tutaj bym liczył w 2 stronę, będzie tylko drożej . Jak to ktoś mi kiedyś powiedział... Marzenia nie mają być czymś co można, o tak sobie spełnić, marzenia mają być czymś nieosiągalnym!
robin210 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Ten liścik powinieneś wysłać na adres: Santa Claus, Arctic Circle 96930 Rovaniemi Finlandia
kulig007 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Nie dochodzą listy:-/ Sprawdzałem. Widocznie moje lądują we folderze SPAM A jak mamy tutaj marzyć, to mi wystarczy cudowny update ROMu dla Mi4, gdzie bateria przy włączonych danych mobilnych 3G, wytrzymuje pełne dwie doby! Tyle. Mi4 / sMIUI / Tapatalk
MasaMasen Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Jak chodzi o moje marzenia, to chciałbym mieć auto z mojego awatara 1
Eragon Opublikowano 19 Października 2015 Autor Opublikowano 19 Października 2015 Yo ! Nie chcę zakładać nowego tematu. gdy mogę wykorzystać wcześniejszy Dwie kwestie mam: 1. Lumia 640 vs Redmi 2 Prime , dla zwykłego użytkownika ( sms, rozmowy) Lumia powinna wystarczyć, prawda? 2. Czy w Xiaomi znajdziemy: - Wybudzanie podwójnym tapnięciem ( wiem że będzie wprowadzane) - Odbieranie przez przyłożenie do ucha - Czy głosowo można rozkać telefonowi by zadzwonił do kogoś ? Offline oczywiście. I najlepiej to z ekranu blokady ( Lumia 640 to ma... ) 3. Jakie doradzicie telefony (Xiaomi i Meizu), które mają Dual-sim ( ale że obydwie karty mogą jednocześnie działać ) ? Niestety Redmi ma standby... Ah, no i cena tak do 600 zł( oczywiście droższe propozycje możecie podać - choćby jako ciekawostkę )
Eru Opublikowano 19 Października 2015 Opublikowano 19 Października 2015 Większość ma standby bo bateria... Tapnięte z Mi Note
Eragon Opublikowano 19 Października 2015 Autor Opublikowano 19 Października 2015 A ja właśnie szukam takiego co nie ma standby ;]
Rekomendowane odpowiedzi