Skocz do zawartości

Marzenia !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idealne miejsce do dzielenia się swymi marzeniami ;) Niekoniecznie technologicznymi. 

MI5:

- Cena poniżej 1500... Chciałbym.

- Czytnik linii papilarnych... na całym ekranie. Byle gdziekolwiek dotknąć i pyk. 

- Normalna rozdziałka...

- A w związku z tym 2 dni średniego użytkowania

- Żeby mi VAT-u nie naliczyli :P

- Liczyłbym na metal/aluminium... ale chyba się przeliczę ;/

- No i premiera - choćby mogli zapowiedzieć w okresie a'la światecznym - zrobię sobie prezent ;) Nawet jeśli z zakupem poczekam miesiąc .

- I bardzo bardzo liczę na lapka od Xiaomi. Ale aby działał na czymś zdolnym do użytku.. 

iPhone:

- Żeby był tańszy... 

Opublikowano

Powiem tak, Twoje "marzenia" związane z Xiaomi są do spełnienia :D. Gorzej z Apple... Tutaj bym liczył w 2 stronę, będzie tylko drożej :D. Jak to ktoś mi kiedyś powiedział... Marzenia nie mają być czymś co można, o tak sobie spełnić, marzenia mają być czymś nieosiągalnym! :D

Opublikowano

Nie dochodzą listy:-/ Sprawdzałem. Widocznie moje lądują we folderze SPAM :-D

A jak mamy tutaj marzyć, to mi wystarczy cudowny update ROMu dla Mi4, gdzie bateria przy włączonych danych mobilnych 3G, wytrzymuje pełne dwie doby! Tyle.

Mi4 / sMIUI / Tapatalk

Opublikowano

Yo !

Nie chcę zakładać nowego tematu. gdy mogę wykorzystać wcześniejszy ;) 

Dwie kwestie mam:

1. Lumia 640 vs Redmi 2 Prime , dla zwykłego użytkownika ( sms, rozmowy) Lumia powinna wystarczyć, prawda? 

2. Czy w Xiaomi znajdziemy:

- Wybudzanie podwójnym tapnięciem ( wiem że będzie wprowadzane)

- Odbieranie przez przyłożenie do ucha

- Czy głosowo można rozkać telefonowi by zadzwonił do kogoś ? Offline oczywiście. I najlepiej to z ekranu blokady ( Lumia 640 to ma... )

3. Jakie doradzicie telefony (Xiaomi i Meizu), które mają Dual-sim ( ale że obydwie karty mogą jednocześnie działać ) ? Niestety Redmi ma standby... Ah, no i cena tak do 600 zł( oczywiście droższe propozycje możecie podać - choćby jako ciekawostkę )

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...