lutzen Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Dziwnym trafem moje wejście w mi3 się wyrobiło, podczas podpięcia kabla jest tak luźno że nie mam pytań. Czy ktoś ma jakieś pomysły?
harpii Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 A może to kabel? Wysłane z mojego MI NOTE LTE przy użyciu Tapatalka
Bullsblood Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) Właśnie, orientuje się ktoś ile może kosztować wymiana portu USB w mi 3? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Edytowane 10 Października 2015 przez Bullsblood
nerwowy Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Wyczyść gniazdo za pomocą wykałaczki, bo lubią się zbierać paprochy. mi3
ddr Opublikowano 12 Października 2015 Opublikowano 12 Października 2015 Jak port jest na taśmie to mało kto chce wymieniać sam port. Ja tam ustawiam 300 stopni na grotówce igłowej i jazda.
santos Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 Miałem kiedyś taki sam problem w HTC Sensation tylko tam gniazdo USB było nie na taśmie a lutowanie. Gość w serwisie powiedział mi że z racji niskiej wartości telefonu i jego leciwości serwis jest średnio opłacalny. Powiedział że jeszcze pół biedy jak to jest kwestia poprawy lutu ale- mówi- jeśli samego lutu poprawić się nie da to w grę wchodzi tylko wymiana płyty głównej a to w owym przypadku nie było opłacalne. Czy odnośnie Mi3 ktoś już rozwiązał taki problem?
ddr Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 No to dobrze, że lutowane. Gniazdo dosyć standardowego typu, koszt 8-15 zł. W przypadku mi3 masz gniazdo na taśmie. Przelutowanie na niej gniazda może być kłopotliwe i w obliczu ceny 7$ za całą taśmę wręcz mało opłacalne.
Rekomendowane odpowiedzi