ManekiNeko Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Witam. Zainstalowałem przed chwilą ostatnią wersje MIUI v7 dla Redmi Note 2 z waszego downloadu i nie działają powiadomienia na ekranie blokady. Full wipe nie pomaga niestety. W ustawieniach sprawdzałem czy poustawiane jest by wyświetlało powiadomienia na ekranie blokady i jest. Jakieś pomysły?
Eru Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 W uprawnieniach zezwoliłeś danym aplikacjom? Tapnięte z Mi Note
ManekiNeko Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 w uprawnieniach moge tylko zmienić dla MiFit i MiPilot, nie moge dodać ani nic.
Nezumi Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Panel Sterowania -> Prawy Górny róg (trybik)->Uprawnienia->Zarządzaj uprawnieniami. PS: W sumie tutaj też masz te miejsca podane, tylko zamiast pływających okien ustawiasz inne rzeczy które Cię interesują. http://miuipolska.pl/forum/topic/6711-tutorial-p%C5%82ywaj%C4%85ce-okna-dymki-czatu/
ManekiNeko Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 Zrobiłem to co napisaliście, niestety nic to nie zmienia. Mam tylko te 2 aplikacje do modyfikacji uprawnień, nic więcej. Systemowe powiadomienia też mi nie pojawiają się na ekranie blokady.
Eru Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 A dla jakich aplikacji chciałeś powiadomienia? Tapnięte z Mi Note
ManekiNeko Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 dla wszystkich, np. ze aktualizuje się jakiś program w sklepie google, sms, polaczenia, whatsapp, facebook , instagram itd itd.
Eru Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Działa przecież Tapnięte z Mi Note
ManekiNeko Opublikowano 7 Października 2015 Autor Opublikowano 7 Października 2015 u mnie takie ustawianie wali kaprysy, bo raz dziala, raz nie. ;/
skubi07 Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Też się dzisiaj nad tym glowilem. U mnie to działa tak że jak mam wygaszony ekran i coś się stanie wtedy powiadomienie jest na lockscreenie, jednak jak dostanę jakieś powiadomienie a używam telefonu i widzę je w postaci okienka na górze ekranu, to na lockscreenie już się nie pokazuje tylko w powiadomieniach. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
Eru Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Nic dziwnego, że się nie pokaże na lockscreenie jak wyskoczyło już jak używałeś telefonu (tzn był odblokowany)...
avish Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 Też się dzisiaj nad tym glowilem. U mnie to działa tak że jak mam wygaszony ekran i coś się stanie wtedy powiadomienie jest na lockscreenie, jednak jak dostanę jakieś powiadomienie a używam telefonu i widzę je w postaci okienka na górze ekranu, to na lockscreenie już się nie pokazuje tylko w powiadomieniach. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka To jest zdecydowanie bardzo logiczne. Chociaż brakuje mi przyczepienia do ekranu blokady jakiś powiadomień. Mam np apkę od planu zajęć która wyświetla stałe powiadomienie... I aby je zobaczyć muszę dodatkowo wysuwac belkę z góry... Szkoda że ni ma takiej opcji
Rekomendowane odpowiedzi