Skocz do zawartości

[MIUI v7] Nie wyświetla powiadomień na ekranie blokady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zainstalowałem przed chwilą ostatnią wersje MIUI v7 dla Redmi Note 2 z waszego downloadu i nie działają powiadomienia na ekranie blokady. Full wipe nie pomaga niestety. W ustawieniach sprawdzałem czy poustawiane jest by wyświetlało powiadomienia na ekranie blokady i jest. Jakieś pomysły?

Opublikowano

Zrobiłem to co napisaliście, niestety nic to nie zmienia. Mam tylko te 2 aplikacje do modyfikacji uprawnień, nic więcej. Systemowe powiadomienia też mi nie pojawiają się na ekranie blokady.

Opublikowano

Też się dzisiaj nad tym glowilem. U mnie to działa tak że jak mam wygaszony ekran i coś się stanie wtedy powiadomienie jest na lockscreenie, jednak jak dostanę jakieś powiadomienie a używam telefonu i widzę je w postaci okienka na górze ekranu, to na lockscreenie już się nie pokazuje tylko w powiadomieniach.

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nic dziwnego, że się nie pokaże na lockscreenie jak wyskoczyło już jak używałeś telefonu (tzn był odblokowany)...

Opublikowano

Też się dzisiaj nad tym glowilem. U mnie to działa tak że jak mam wygaszony ekran i coś się stanie wtedy powiadomienie jest na lockscreenie, jednak jak dostanę jakieś powiadomienie a używam telefonu i widzę je w postaci okienka na górze ekranu, to na lockscreenie już się nie pokazuje tylko w powiadomieniach.

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

To jest zdecydowanie bardzo logiczne.

Chociaż brakuje mi przyczepienia do ekranu blokady jakiś powiadomień. Mam np apkę od planu zajęć która wyświetla stałe powiadomienie... I aby je zobaczyć muszę dodatkowo wysuwac belkę z góry... Szkoda że ni ma takiej opcji

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...