marek77 Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja (edytowane) Jak w tytule. Chcę kupić folię do mojego 15T Pro. A konkretnie: matową folię 3mk SilkyMatt Pro. Jednak w ofercie 3mk jest tylko folia do 15T. Do 15T Pro są wyłącznie transparentne. Oba modele mają taki sam rozmiar ekranów, 6.83 cala. Jednak same telefony różnią się nieco rozmiarami. Większość producentów ma osobne folie dla 15T i 15T Pro. Znalazłem też kilka ofert gdzie folie, czy szkła, są wspólne dla obu tych modeli. Stąd pytanie: czy folia dedykowana do 15T będzie pasować do 15T Pro? Edytowane 10 Maja przez marek77
Master Opublikowano 10 Maja Opublikowano 10 Maja (edytowane) 8 godzin temu, marek77 napisał(a): Jak w tytule. Chcę kupić folię do mojego 15T Pro. A konkretnie: matową folię 3mk SilkyMatt Pro. Jednak w ofercie 3mk jest tylko folia do 15T. Do 15T Pro są wyłącznie transparentne. Oba modele mają taki sam rozmiar ekranów, 6.83 cala. Jednak same telefony różnią się nieco rozmiarami. Większość producentów ma osobne folie dla 15T i 15T Pro. Znalazłem też kilka ofert gdzie folie, czy szkła, są wspólne dla obu tych modeli. Stąd pytanie: czy folia dedykowana do 15T będzie pasować do 15T Pro? a ja Ci radzę odpuścić te od 3mk ... przy okazji - matowa w ogóle jest kiepska ... kiedyś zakładałem ta od 3mk to nie dość że kiepsko się założyła to jeszcze pogarsza jakość i czytelność ekranu ... jeśli chodzi o szkła i folie to osobiście polecam coś od Smart devila ... świetna jakość i zakłada się perfekt ... jest idealnie gładka (od 3mk nie ma szans żeby taka była po założeniu i wyschnięciu) to inna liga w ogóle ...🙃 poza tym dużo mniej się "palcuje" i zdecydowanie dłużej nie wymaga czyszczenia Edytowane 11 Maja przez Master
Rekomendowane odpowiedzi