Skocz do zawartości
  • 0

"generowanie linku do aktualizacji"

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Po kliknięciu pobierz aktualizację wyświetla się dymek jak w tytule, i wraca mi do ustawień telefonu. Czyściłem ręcznie dane APK aktualizacje ale to samo.

Edit: za którymś razem zaskoczył i wyskakuje komunikat że wszystkie mirrory są teraz niedostępne i by spróbować później.

Czyli najlepiej przeczekać czy zassać ręcznie (tylko wtedy będzie czekania aż 7h... Nwm czemu zawsze tam długo pobiera na tym hostingu 

Edytowane przez Cinek2000

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
50 minut temu, Cinek2000 napisał(a):

Po kliknięciu pobierz aktualizację wyświetla się dymek jak w tytule, i wraca mi do ustawień telefonu. Czyściłem ręcznie dane APK aktualizacje ale to samo.

Edit: za którymś razem zaskoczył i wyskakuje komunikat że wszystkie mirrory są teraz niedostępne i by spróbować później.

Czyli najlepiej przeczekać czy zassać ręcznie (tylko wtedy będzie czekania aż 7h... Nwm czemu zawsze tam długo pobiera na tym hostingu 

ściągaj normalnie z serwera ... ja już nie pamiętam kiedy udało mi się pobrać przez updater 🙃 zawsze jest ten komunikat o którym pisałeś ... dzisiaj ściągnąłem 305 na poco f8 ultra - całkiem szybko poszło ... normalnie przez chroma - ściągało kilkanaście minut ...

• 0
Opublikowano

Kurde to mi pokazuje 6h i to nawet jak zmieniłem neta bo kiedyś na UPC starym było podobnie ale chyba 60mb/a pobierania to dalej mało... Nawet na mobilnym od Playa działa to jak krew z nosa.

• 0
Opublikowano
24 minuty temu, Cinek2000 napisał(a):

Kurde to mi pokazuje 6h i to nawet jak zmieniłem neta bo kiedyś na UPC starym było podobnie ale chyba 60mb/a pobierania to dalej mało... Nawet na mobilnym od Playa działa to jak krew z nosa.

ten serwer to różnie ... czasami lepiej z mirrorów - dać auto detect - ja mam u siebie kablówkę - 650tke - bywało że pobierało się tylko kilka minut ... ale to trzeba mieć trochę szczęścia ... w każdym razie spróbuj za jakiś czas - albo jak pisałem mirrory ... 🙃 ewentualnie zobacz może zaskoczy przez updater a ... w sumie nawet nie wiem z czego on ciągnie - tu pytanie bardziej do @ZduneX25

• 0
Opublikowano

Ok udało się zassać, udało mi się też wgrać twrp ale... Nie wykrywa pliku po pobranego. Katalog sdcard jest pusty a tak jak pamiętam za czasów gdy ja jeszcze się w te instalacje bawiłem to tam można było się normalnie dostać do katalogu z fona.

• 0
Opublikowano

Niedopracowane TWRP, Nie deszyfruje pamięci wewnętrznej, jak masz pena to przenieś ROM na pena i TWRP będzie widziało.

Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka