Skocz do zawartości
  • 0

Zmiana powiększenia interfejsu

Pytanie

Opublikowano

Cześć.

Jestem osobą słabowidzącą i miałem pierwsze podejście do HyperOS niestety nieudane. Chodzi o powiększenie interfejsu, które maksymalnie było na XL, ale nie było XXL. Takie jak w Samsungu i czułem dyskomfort. Po chwilowej zabawie z Poco F6 Pro nadałem zwrot wiedząc, że dla słabowidzących jeszcze to nie jest to. Czy wie ktoś, czy da się powiększyć bardziej czy jest to gdzieś kiedyś planowane? Bo póki co wiem, że mam się trzymać Samsunga i koniec. 

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

HyperOS oferuje L (przynajmniej w mniejszych) ale osobno umożliwia powiększenie czcionki oraz powiększanie całego ekranu bądź wybranego obszaru (z płynnym dostosowaniem - możesz wybrać czy chcesz okienko powiększające czy cały ekran i sobie szczypaniem powiększyć) pod ekranowym przyciskiem funkcyjnym, przyciskami głośności lub gestem. Ale zapewne ci nie o to chodziło.

• 0
Opublikowano
9 godzin temu, anemusek napisał(a):

HyperOS oferuje L (przynajmniej w mniejszych) ale osobno umożliwia powiększenie czcionki oraz powiększanie całego ekranu bądź wybranego obszaru (z płynnym dostosowaniem - możesz wybrać czy chcesz okienko powiększające czy cały ekran i sobie szczypaniem powiększyć) pod ekranowym przyciskiem funkcyjnym, przyciskami głośności lub gestem. Ale zapewne ci nie o to chodziło.

No niestety nie to. Widziałem tam opcję powiększenia L M i XL właśnie. Brakuje XXL. Byłoby idealnie wtedy.

• 0
Opublikowano

A jest taka możliwość HO3 rozciąganie wielkości 2 palcami w wiadomosciach, tak jak np w przeglądarkach fcda59c82dde1db6d2ac3bed4f171334.jpgd8108cd92f50c0d8c842692eb9c9fd5c.jpg

Wysłane z mojego BVL-AN16 przy użyciu Tapatalka