kagaw Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Dostał ktoś OTA? Wysłane z mojego 23013PC75G przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia Jeszcze nie wyszło na żaden region.Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka 1
ZduneX25 Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
kagaw Opublikowano 12 Lutego Autor Opublikowano 12 Lutego Dzisiaj via OTA.Dam znać później, jak się sprawuje.Bez zmian regionu, standardowe wyszukanie. Wysłane z mojego 23013PC75G przy użyciu Tapatalka
akej Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca No to jak sprawuje się Hyper OS 3 ??? U Ciebie już chodzi na "trójce" , a mi dopiero dziś wleciała wersja 2.0.208.0. Także jestem jeszcze daleko z tyłu.
kagaw Opublikowano 11 Marca Autor Opublikowano 11 Marca No to jak sprawuje się Hyper OS 3 ??? U Ciebie już chodzi na "trójce" , a mi dopiero dziś wleciała wersja 2.0.208.0. Także jestem jeszcze daleko z tyłu.Bez uwag. Jedyne co, to czasami jakaś apka wjeżdża w tryb hyper pobór prądu i gwałtownie spada bateria. Wtedy kill w panelu baterii lub restart telefonu. I hula. Jest ok. Wysłane z mojego SM-X716B przy użyciu Tapatalka
akej Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Czyli weszło coś nowego, ale jakiś babol siedzi. Jakby było to standardem we wszystkich jakiś aktualizacjach, czy to fona czy jakiś aplikacji. Dzięki za info i pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi