pawciol Opublikowano 22 Grudnia 2025 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Czy orientujecie się może gdzie można kupić pewną baterię do Xiaomi Redmi Note 10 pro 4g ?
Netoper Opublikowano 22 Grudnia 2025 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Oryginała nie kupisz, chyba że może w oficjalnym serwisie o ile bez wymiany będą chcieli sprzedać.Może jeszcze serwis @Acid a ma dojście. Albo może ma sprawdzone zamienniki A sam to szukaj firmy Nohon, mają swój autoryzowany sklep na Ali. Bo to co np na allegro czy Ali sprzedawcy opisują jako oryginał to rasowe podroby trzymające słabiej niż 3-4 letnie fabryczne baterie.Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
pawciol Opublikowano 23 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2025 18 godzin temu, Netoper napisał(a): Oryginała nie kupisz, chyba że może w oficjalnym serwisie o ile bez wymiany będą chcieli sprzedać. Może jeszcze serwis @Acid a ma dojście. Albo może ma sprawdzone zamienniki A sam to szukaj firmy Nohon, mają swój autoryzowany sklep na Ali. Bo to co np na allegro czy Ali sprzedawcy opisują jako oryginał to rasowe podroby trzymające słabiej niż 3-4 letnie fabryczne baterie. Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka Niestety nohon nie posiada do Xiaomi
Netoper Opublikowano 23 Grudnia 2025 Opublikowano 23 Grudnia 2025 Albo coś się wyłożyło albo skończyli z aliexpres bo sklep jest:https://a.aliexpress.com/_ExaoPIUI na fotach mają do Xiaomi ale jak się kliknie w cokolwiek to wyskakują puste strony, Odbiór ich kuponów sklepowych niby działa, tak samo jak wejście w opinie a samych produktów zero.Albo jakiś chwilowy błąd albo ciort wie co jest grane , na wiosnę do mi10 u nich zamawiałem. Pisz do @Acid a , może on coś poratuje, tylko teraz okres świąteczny to może przerwę ma.Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
Acid Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Ja polecę chyba Nowacell z Allegro. Już trochę ich baterii montowałem klientom i chyba nikt do tej pory nie wrócił z problemami.
Rekomendowane odpowiedzi