DJ McG Opublikowano 22 Grudnia 2025 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Witam Chciałem przypisać indywidualny dźwięk do kontaktu i przy wyborze "wykonaj czynność przez" dałem "zawsze" na pliki dźwiękowe, Che otwierać w "Motywy" Jak przywrócić wyskakujące okno ponownie z zapytaniem o wybór czynności WhatsApp Video 2025-12-22 at 08.48.14.mp4
0 DJ McG Opublikowano 22 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2025 Niestety ale to nie działa, zrobiłem co innego zainstalowałem aplikacje to przypisywania dzwonków do kontaktu , która zapytała mnie o uprawnienia, potem jak wszedłem w aplikacje kontakty to ta o dziwie zapytała mnie o wybór "wykonaj czynność przez" 1
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 22 Grudnia 2025 Opublikowano 22 Grudnia 2025 Ustawienia > Aplikacje > Zarządzaj aplikacjami > 3 kropki > Inne ustawienia > Zresetuj ustawienia aplikacji. Niestety nie ma z tego co widzę opcji wyczyszczenia tego tylko dla kontaktów (a przynajmniej opcja Wyczyść domyślne w ustawieniach Kontaktów nie działa).
Pytanie
DJ McG
Witam
Chciałem przypisać indywidualny dźwięk do kontaktu i przy wyborze "wykonaj czynność przez" dałem "zawsze" na pliki dźwiękowe, Che otwierać w "Motywy"
Jak przywrócić wyskakujące okno ponownie z zapytaniem o wybór czynności
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi