Swift Poland Opublikowano 19 Grudnia 2025 Opublikowano 19 Grudnia 2025 https://www.empik.com/xiaomi-33w-charging-combo-szybka-ladowarka-sieciowa-usb-a-kabel-usb-c-quick-charge-biala-xiaomi,p1603348726,elektronika-p Ta ładowarka będzie dobra do Xiaomi POCO M4 Pro 5G? Jest taka sama w Media Expert, ale nie można jej zamówić, a w sklepach jest tylko wybranych
0 Netoper Opublikowano 19 Grudnia 2025 Opublikowano 19 Grudnia 2025 A dlaczego ma być niedobra? Praktycznie każda ładowarka, nawet noname, jest dobra do ładowania telefonu a tym bardziej jeśli jest od tego samego producenta co telefon.Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
0 Master Opublikowano 19 Grudnia 2025 Opublikowano 19 Grudnia 2025 powinno być ok ... wskazanie zaskoczyć na 33W bo to chyba maks w tym modelu ... jak dobra cena to bierz ...
0 marcin_poco Opublikowano 19 Grudnia 2025 Opublikowano 19 Grudnia 2025 (edytowane) Oryginalna ładowarka to podstawa. Sam mam taką i używałem wiele lat. Na ładowarkach się nie oszczędza, bo potem można sobie telefon popsuć zamiennikami. Edytowane 19 Grudnia 2025 przez marcin_poco
0 Swift Poland Opublikowano 19 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2025 Godzinę temu, marcin_poco napisał(a): Oryginalna ładowarka to podstawa. Sam mam taką i używałem wiele lat. Na ładowarkach się nie oszczędza, bo potem można sobie telefon popsuć zamiennikami. A co to znaczy że oryginalna?
0 marcin_poco Opublikowano 19 Grudnia 2025 Opublikowano 19 Grudnia 2025 @Swift Poland To oznacza, że ładowarki do telefonów, kupujemy tylko od producenta danego telefonu. Tutaj masz oryginalną Xiaomi, więc jest ok. 1
0 Netoper Opublikowano 20 Grudnia 2025 Opublikowano 20 Grudnia 2025 @Swift Poland To oznacza, że ładowarki do telefonów, kupujemy tylko od producenta danego telefonu.A to dlaczego? UE wprowadziła jakieś zakazy żeby nie używać ładowarek innych producentów niż producent danego telefonu?Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
0 marcin_poco Opublikowano 20 Grudnia 2025 Opublikowano 20 Grudnia 2025 (edytowane) @Netoper Chodzi o kompatybilność z metodami szybkiego ładowania i jakość samych podzespołów w środku. Kupisz tanią ładowarkę z np. niestabilnym napięciem pod obciążeniem, siejącą zakłóceniami czy bez zabezpieczeń. To proszenie się o kłopoty. A jak wyszukasz coś wartego uwagi, to cena jest prawie identyczna z oryginalną ładowarką producenta. Sam mam kilka tanich ładowarek z Chin. Mam też tester zasilaczy, ładowarek i pod obciążeniem sprawdzam napięcie i stabliność. Jakie było moje zdziwienie, że np. ładowarka, która miała podawać 2A, Ledwo co 1A podaje. Do tego same straty na kiepskich kablach. Tragedia. Połowę kabli i ładowarek wyrzuciłem. Edytowane 20 Grudnia 2025 przez marcin_poco
Pytanie
Swift Poland
https://www.empik.com/xiaomi-33w-charging-combo-szybka-ladowarka-sieciowa-usb-a-kabel-usb-c-quick-charge-biala-xiaomi,p1603348726,elektronika-p
Ta ładowarka będzie dobra do Xiaomi POCO M4 Pro 5G? Jest taka sama w Media Expert, ale nie można jej zamówić, a w sklepach jest tylko wybranych
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi