Kacper Skrzypek Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Wątek poświęcony aktualizacji wersji stabilnej HyperOS by Xiaomi.eu OS3.0.5.0.WNCCNXM dla telefonu Xiaomi 14 (nazwa kodowa houji). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS3.0/xiaomi.eu_HOUJI_OS3.0.5.0.WNCCNXM_16.zip/download Co się zmieniło w HyperOS 3? Artykuł tutaj: https://miuipolska.pl/hyperos-3-po-polsku-pierwsze-zrzuty-ekranu-i-porownanie-z-hyperos-2/. ROM można zainstalować zarówno poprzez TWRP (jeśli działa), jak i fastboot. Link do poradnika: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/
nexxus2 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Opublikowano 11 Grudnia 2025 (edytowane) Witam. Nie wiem co wnosi ta wersja. Chyba tylko aktualizację zabezpieczeń z datą 01/11/2025, a mamy już grudzień. Na pewno nie naprawia błędu, który zgłosiłem w wątku poniżej 28/11 jako ostatni. Edytowane 11 Grudnia 2025 przez nexxus2
Kacper Skrzypek Opublikowano 11 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2025 Z poprawkami zabezpieczeń w ogóle ostatnio jest dość dziwnie, więc nie do końca bym powiedział, że to wina Xiaomi. Co do błędu - raczej powiedziałbym, że to kwestia adaptacji aplikacji. Są takie, gdzie nie ma z tym problemu. Na Globalu też taki problem występuje, bo dostaliśmy w tej sprawie maila, więc... to musi Xiaomi albo Google ogarnąć.
mikidar Opublikowano 11 Grudnia 2025 Opublikowano 11 Grudnia 2025 6 godzin temu, nexxus2 napisał(a): Witam. Nie wiem co wnosi ta wersja. Chyba tylko aktualizację zabezpieczeń z datą 01/11/2025, a mamy już grudzień. Na pewno nie naprawia błędu, który zgłosiłem w wątku poniżej 28/11 jako ostatni. U mnie tego błędu nie ma😉
Pitors Opublikowano 12 Grudnia 2025 Opublikowano 12 Grudnia 2025 17 godzin temu, mikidar napisał(a): U mnie tego błędu nie ma😉 U mnie też normalnie działa. Zrób czysty reinstall i bedzie śmigać.
nexxus2 Opublikowano 12 Grudnia 2025 Opublikowano 12 Grudnia 2025 (edytowane) Wiem, ale ile to potem jest tego ustawiania na nowo, logowania itp. Mam trzy różne aplikacje do obsługi kamer, odkurzaczy i to z powrotem ustawić, o nie, już wolę z takim błędem w tle żyć Edytowane 12 Grudnia 2025 przez nexxus2
mikidar Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Nie działa equalizer, też tak macie?
Kacper Skrzypek Opublikowano 21 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2025 Jeśli dobrze zrozumiałem (bo audiofilem nie jestem), to rzeczywiście, u mnie też działa kiepsko. O ile wiem nic w tym nie grzebiemy, więc być może będzie to poprawione w jakiejś aktualizacji.
mikidar Opublikowano 21 Grudnia 2025 Opublikowano 21 Grudnia 2025 Audio filem tez nie jestem,ale muzyki dużo slucham ,i zauważyłem ze equalizer jest martwy, oczywiście przez bluetooth
Rekomendowane odpowiedzi