Piotr W Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 (edytowane) Mam pytanie. Czy i co mozna zrobic z komunikatem ze wersja OS nie jest jeszcze wydana i zebym sie upewnil czy jestem zalogowany do konta Xiaomi ? Edytowane 8 Grudnia 2025 przez Piotr W
0 kris68 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 No akurat jak chodzi o konto Xiaomi to w ustawieniach zjeżdżasz w dól i sprawdzasz konto jak nie jesteś zalogowany co widać to się logujesz, no i trochę dziwne pytanie o ten komunikat, albo Ci przychodzi aktualizacja, co widzisz w ustawieniach telefonu, albo nie, nie spotkałem się z takim komunikatem. Możesz wrzucić screena tego komunikatu ??
0 Piotr W Opublikowano 8 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2025 (edytowane) Ok Edytowane 9 Grudnia 2025 przez Piotr W
0 marcin_poco Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 (edytowane) Nie zmieniałeś coś w telefonie? kanał aktualizacji? Wygląda jakbyś miał coś przestawione na wersje beta czy dev i nie miał do niej dostepu. Skąd masz telefon? Edytowane 8 Grudnia 2025 przez marcin_poco
0 Piotr W Opublikowano 8 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2025 Mi się wydaje że to jest kwestia wycofania aktualizacji, zawieszenia jej.
0 marcin_poco Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 (edytowane) @Piotr W Zawieszona, ale dostępna? Można ją normalnie pobrać. Edytowane 8 Grudnia 2025 przez marcin_poco
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 To, że można ją pobrać nie oznacza, że można ją zainstalować To, że wycofają z OTA nie oznacza jeszcze, że wycofują z serwerów, zazwyczaj coś takiego się nie dzieje.
0 Piotr W Opublikowano 9 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2025 Niczego nie szukałem. Samo się znalazło. Czy następna normalnie się zainstaluje i tyle ?
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 9 Grudnia 2025 Opublikowano 9 Grudnia 2025 Prawdopodobnie po jakimś czasie sytuacja wróci do normy, chociaż to Xiaomi, więc trudno tu cokolwiek wykluczyć. Ta informacja oznacza po prostu, że daną wersję wycofali z OTA lub w teorii nie masz uprawnień do jej instalacji.
0 Piotr W Opublikowano 9 Grudnia 2025 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2025 (edytowane) Raczej to drugie bo ja już to zainstalowałem. To był security patch 100 mb. Są takie screeny w internecie i informacje o wstrzymaniu Edytowane 9 Grudnia 2025 przez Piotr W
Pytanie
Piotr W
Mam pytanie. Czy i co mozna zrobic z komunikatem ze wersja OS nie jest jeszcze wydana i zebym sie upewnil czy jestem zalogowany do konta Xiaomi ?
Edytowane przez Piotr W9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi