Skocz do zawartości
  • 0

HyperOS wersja niewydana

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie. Czy i co mozna zrobic z komunikatem ze wersja OS nie jest jeszcze wydana i zebym sie upewnil czy jestem zalogowany do konta Xiaomi ?

Edytowane przez Piotr W

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

No akurat jak chodzi o konto Xiaomi to w ustawieniach zjeżdżasz w dól i sprawdzasz konto jak nie jesteś zalogowany co widać to się logujesz, no i trochę dziwne pytanie o ten komunikat, albo Ci przychodzi aktualizacja, co widzisz w ustawieniach telefonu, albo nie, nie spotkałem się z takim komunikatem. Możesz wrzucić screena tego komunikatu ??

• 0
Opublikowano (edytowane)

Nie zmieniałeś coś w telefonie? kanał aktualizacji? Wygląda jakbyś miał coś przestawione na wersje beta czy dev i nie miał do niej dostepu. Skąd masz telefon? 

Edytowane przez marcin_poco
  • 0
Opublikowano

Prawdopodobnie po jakimś czasie sytuacja wróci do normy, chociaż to Xiaomi, więc trudno tu cokolwiek wykluczyć. Ta informacja oznacza po prostu, że daną wersję wycofali z OTA lub w teorii nie masz uprawnień do jej instalacji.

• 0
Opublikowano (edytowane)

Raczej to drugie bo ja już to zainstalowałem. To był security patch 100 mb. Są takie screeny w internecie i informacje o wstrzymaniu 

Edytowane przez Piotr W