Skocz do zawartości

Wyciekła specyfikacja REDMI Watch 6, którego premiera już w przyszłym tygodniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skupili się na trwałości baterii... 24 dni
Zacząłem się rozglądać za kolejnym zegarkiem bo wydawało mi się że mój 3 letni amazfit bipS już kończy żywot, bo z 45-50 dni pracy jak był nowy spadło mu obecnie do 20-28 dni.
Fakt te 24 dni robi wrażenie w porównaniu np do któregoś samsungowskiego zegarka którego używa mój spadkobierca i jest pod wrażeniem że udaje mu się ładować "aż" co 48 godzin.

To nie w formie malkontenctwa tylko tak na retrospekcję jak bateria potrafiła trzymać , fakt nie mam w bipS np pomiaru natlenienia, czy wykrywania stresu , czy kobiecych dolegliwości , ale 3letnia bateria w starym zegarku trzyma co najmniej tyle co oferują nowe.

Inna sprawa że jak ta szósta by była za 250 max 280 to pewnie zakupie żeby mieć w rezerwie jakby obecny bip spadł poniżej 20tu dni

Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

@Netoper też jestem fanem smartwatchy Redmi tudzież Xiaomi i lezy jeden z ostatnich modeli ten z dużym ekranem jest super, ale na razie przesiadłem się na Galaxy Watch 8 e-sim. Poza baterią, którą często trzeba ładować, zegarek wymiata. I dalej jestem fanem Xiaomi, bo mam ich telefony, ale widzisz już parę dni temu A55 5G otrzymał androida 16 i One UI 8, to w ciągu 2-3 tygodni 2 aktualizacja i smartwatch tak samo. Tak jakby trochę bardziej dbają o szybsze wydawanie aktualizacji.