midab Opublikowano 4 Października 2025 Opublikowano 4 Października 2025 W aplikacji systemowej Zegar miałem od początku czerwoną kropkę.Walczyłem z nią i nie dała się usunąć (powiadomienia itp.) Wpadłem na pomysł aby tę aplikację odinstalować i ponownie zainstalować. Niestety nie mogę jej znaleźć w Sklepie Play -zegar Xiaomi to co innego a ta była bardzo przejrzysta i się przyzwyczaiłem (miała alarmy, czas atomowy, stoper i minutnik). może ktoś wie gdzie jej szukać?
Kacper Skrzypek Opublikowano 4 Października 2025 Opublikowano 4 Października 2025 Z apkmirror na przykład. https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-clock/xiaomi-clock-16-52-0-release/xiaomi-clock-16-52-0-android-apk-download/
midab Opublikowano 4 Października 2025 Autor Opublikowano 4 Października 2025 W aplikacji systemowej Zegar miałem od początku czerwoną kropkę.Walczyłem z nią i nie dała się usunąć (powiadomienia itp.) Wpadłem na pomysł aby tę aplikację odinstalować i ponownie zainstalować. Niestety nie mogę jej znaleźć w Sklepie Play -zegar Xiaomi to co innego a ta była bardzo przejrzysta i się przyzwyczaiłem (miała alarmy, czas atomowy, stoper i minutnik). może ktoś wie gdzie jej szukać? Wielkie dzięki za pomoc. Sam bym nie dał rady. Ta czerwona kropka chyba jednak musi być.
Netoper Opublikowano 5 Października 2025 Opublikowano 5 Października 2025 A sprawdzałeś czy na starszej wersji aplikacji też jest?Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
midab Opublikowano 5 Października 2025 Autor Opublikowano 5 Października 2025 Nie sprawdzałem bo jak można się cofnąć?
Netoper Opublikowano 5 Października 2025 Opublikowano 5 Października 2025 Na apkmirror są też wcześniejsze wersje:https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/miui-clock/Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
kozseb Opublikowano 5 Października 2025 Opublikowano 5 Października 2025 Systemowe aplikacje możesz też przywrócić: Ustawienia\APLIKACJE\odinstalowane aplikacje
Rekomendowane odpowiedzi