Zafiek Opublikowano 14 Września 2025 Opublikowano 14 Września 2025 Poco F5 pro , HyperOS 2.0.210.0 1 Na drugiej Przestrzeni, nie działa jeden z trzech „przycisków funkcyjnych” - podglądu otwartych aplikacji. ( trzy kreski obok kwadratu i <). Zamiast tego na pulpie włącza się tryb przesuwania ikon / widżetów itp. Ustawiałem skrót, że jak dłużej przytrzymam to działa – ale to męczące. 2 Nie wiem czy to bug czy celowe działanie. Na MIUI 13/14 gdy miałem otwarte aplikacje multimedialną np. muzyka, podcast, youtube itp. na ekranie blokady lub w miejscu powiadomień. Mogłem przesunięciem palca, wybrać aplikacje z której chce odtwarzać dźwięk. Teraz tego nie ma, i jest zawsze wybrana ostatnia apka. Brakuje mi tej opcji, jest możę zamiennik? 3 Wybór źródła dźwięku. Gdy podłączam do telefonu przez bluetooth słuchawki lub głośnik, to muzyka leci tylko z ostatniego podłączanego. W opcjach zmiany mam tylko to urządzanie. Nie mam możliwości wyboru. Ale gdy podłączam urządzenie, to przez parę sekund jest wybór. Moge wybierać słuchawki, głośnik czy to urządzenie. Na drugiej przestrzeni telefonu nie mam opcji wyboru dźwięku. Na szczęście jak dzwoni telefon to mogę wybierać.
Kacper Skrzypek Opublikowano 15 Września 2025 Opublikowano 15 Września 2025 Problemy związane z drugą przestrzenią potwierdziłem u siebie i przekazałem do Igora Eisberga, który odpowiada za patche, aczkolwiek nie wiem, czy i kiedy uda się to ogarnąć. Jeśli chodzi o odtwarzacz - nie ma takiej opcji niestety. 1
proxy92 Opublikowano 15 Grudnia 2025 Opublikowano 15 Grudnia 2025 (edytowane) Co do 1 problemu mam to samo na xiaomi 13 ultra. Tak mnie to denerwuje... Trzeba długo trzymać ten guzik żeby wyskoczyły ostatnie aplikacje. To bez sensu! Mało tego. Były softy że to działało a po którejś aktualizacji znowu to popsuto... Masakra! Edytowane 15 Grudnia 2025 przez proxy92
Rekomendowane odpowiedzi