Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Erill napisał(a):

Nikt nic?

może nikt nie korzysta 🙃 sama ładowarka to jedno ... druga sprawa to kabelek ... Xiaomi ma jakieś swoje standardy ładowania - jeśli chodzi o ładowarki sieciowe Xiaomi i inny kabelek niż oryginalny to polecam Essagera - dobrze współpracuje z Xiaomi - z samochodowych nigdy nie korzystałem to nie doradze - z Ali możesz zamówić to co tam Ci podchodzi - w razie czego zrobisz zwrot - nie ma z tym problemów i masz to za free ... tak więc w końcu coś tam Ci przypasuje 🙃

z tych linków co wysłałeś najlepiej zacząć od środkowego ...

ewentualnie coś takiego

https://a.aliexpress.com/_EzpY60O

Edytowane przez Master
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)
W dniu 5.10.2025 o 23:16, Master napisał(a):

może nikt nie korzysta 🙃 sama ładowarka to jedno ... druga sprawa to kabelek ... Xiaomi ma jakieś swoje standardy ładowania - jeśli chodzi o ładowarki sieciowe Xiaomi i inny kabelek niż oryginalny to polecam Essagera - dobrze współpracuje z Xiaomi - z samochodowych nigdy nie korzystałem to nie doradze - z Ali możesz zamówić to co tam Ci podchodzi - w razie czego zrobisz zwrot - nie ma z tym problemów i masz to za free ... tak więc w końcu coś tam Ci przypasuje 🙃

z tych linków co wysłałeś najlepiej zacząć od środkowego ...

ewentualnie coś takiego

https://a.aliexpress.com/_EzpY60O

Właśnie UJ, a nie darmowy zwrot. Darmowy tylko 5 razy, a kupując kilka produktów które okazują się lipne wychodzi zwrot po 15zł. Tak się wjebałem z Toocki 2*100W 200W i ch*ja. Ani ładowania ani zwrotu. Na 5 kablach sprawdzałem i ładuje po 30W zamiast 100. Eseager 65W też ładuje max 33W na oryginalnym kablu Xiaomi obsługującym 90W...

Nie mogę wymusić nic więcej niż 33W w tym zje***ym telefonie gdy ładuje z zapalniczki 🤦

Potrzebuje aktualnie 3 porty ładowania, a w tym jeden, który ZAWSZE da mi te 90 W (choćby 60), niezależnie od reszty.

Edytowane przez Erill
Opublikowano

Mam coś takie wrażenie, że tania ładowarka samochodowa nie poda z gniazda zapalniczki 100 W, a jak mówisz o 3 portach to jak byś podłączył 3 urządzenia jak zrozumiałem to, kicha, moja kupiona w PL ładowarka do auta tez dawała koło 30 W, dlatego jak gdzieś jadę dalej mam przy sobie oryginalny kabel i duży powerbank.

Opublikowano (edytowane)
18 godzin temu, Erill napisał(a):

Darmowy tylko 5 razy

Przecież na zwrot masz 90 dni minus 10 dni (czas dostawy). Czyli poczekaj aż nowa pula 5 zwrotów się odnowi.

Edytowane przez marcin_poco