Jarosław73 Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Opublikowano 16 Sierpnia 2025 (edytowane) Witam, posiadam smartka Amazfit Balance 2,pobrałem apkę Curve PAY,dodałem karty,w tym wirtualną od apki też, płaciłem parę razy zbliżeniowo ,po czym w Aldi parę dni temu nie mogłem zapłacić, były 3 próby, odrzucona transakcja, a dziś w biedronce to samo, co jest powodem skoro wcześniej mogłem zapłacić a teraz nie? Środki miałem na koncie dodam. Edytowane 16 Sierpnia 2025 przez Jarosław73
slimak131 Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Na początek spróbuj zapłacić kartą fizyczną Curve oraz podpiętymi do niej twoimi kartami. W ten sposób sprawdzisz czy problem jest z: A. Zepp pay B. Curve C. Twoimi kartami P.S. Curve przy rzadkich płatnościach potrafi zmniejszyć dostępny limit wydatków do śmiesznych wartości.
Jarosław73 Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2025 Byłem zmuszony zapłacić swoja karta główną fizycznie i nie było problemów
Jarosław73 Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2025 Nie posiadam fizycznej karty Curve Pay , tylko wirtualna w apce.
Rekomendowane odpowiedzi