Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No ja już zkapitulowałem instalowałem system na nowo  ;

flash_ all_all_except_storage.bat  room 5.9 24 tgz  wszystko bez problemów , samouczek ,instalacja roomu MIU Polska 5.9.24 do pamięci głównej - po zakończeniu  wbijam pin a tu .unfortunately system launcher has stopp..

zrobiłem jeszcze wipe user data -telefon się obudził doszedłem w samouczku do wybierz motyw i przeszedł 70%-Aplikacja motywy została zatrzymana  Aplikacja zakończyła działanie w nie prawidłowy sposób 

.Próbowałem z wcześniejszym roomem i to samo.
Ktoś może pomóc?
Edytowane przez janusz_zed
Opublikowano

Jasne zrób tak jak tu napisałem u mnie działa w 100%.

http://miuipolska.pl/forum/topic/6512-miui-v7-naprawa-b%C5%82%C4%99du-fc-miuihome/

Potwierdź, czy pomogło.

Pisz pomogę :)

Witam tylko jest taka sprawa że mnie się room Miu Polska po zastosowaniu wip user data uruchomił i do szczęścia brakuje mi tylko tego że nie mogę wybrać żadnego z pięciu motywów w samouczku bo ich instalacja się przerywa i wraca o krok wstecz

i jeszcze ten komunikat :Aplikacja motywy została zatrzymana  Aplikacja zakończyła działanie w nie prawidłowy sposób 

bo przecież stawiałem wszystko od nowa nawet przez flash_all..bat

Opublikowano (edytowane)

W tej paczce z linku są modyfikacje motywów wypróbuj. Jeśli zrobiłeś wipe data i cache to proponuje zastosować tą metodę...

Proszę...

Acid wywalił pliki od motywów  i to pewnie przez to zamiast fc home mamy fc theme :), ale zobaczymy jak u innych na razie to spekulacje... 

Edytowane przez sibul
Opublikowano

Witam.

Czy jest mozliwosc downgradu z 5.9.24 pl do v5?

Kilka rzeczy waznych brakuje w miui7.

Np brak przelacznika 2g/3g w menu szybkim,

Latarka w zablokowanych home dziala kilka sekund i sie wylacza,

Viper fx nie dziala,zatrzymuje odtwarzanie muzyki po wejsciu w menu viper,

Dirac nie ma,a to duzy minus!

Brak w szybkim menu licznika danych z dziennym odliczaniem mb,

Opublikowano

Probowalem wrocic do starych partycji ale miflasch nie konczy i na czerwono cos tam pisze i uruchamia sie tylko fastbot

//Z25: to już problem na osobny wątek na forum

Opublikowano

Dodalem wpis z paczki softu tgz.

Tzn wskazalem w opcji advance,browse,i z miejsca gdzie jest soft rozpakowany.

Dodam ze mam jedna partyje z cala pamiecia dostepna(32 gb)

Opublikowano (edytowane)

Jaki komunikat wyskakuje? Rozumień, że sterowniki itp zainstalowane miflash widzi telefon po kliknięci Refresh ?

Edytowane przez sibul
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...