michaubpl Opublikowano 1 Lipca 2025 Opublikowano 1 Lipca 2025 Witam wszystkich, no i chyba skończyło się kombinowanie i trzeba wrócić na wersję Global bo Google Pay nie działa. Zależy mi na płatnościach zbliżeniowych telefonem. Są jakieś szanse na wydawanie FIXa do płatności? Będę wgrywał wersję OS1.0.3.0.TKHMIXM
Netoper Opublikowano 1 Lipca 2025 Opublikowano 1 Lipca 2025 Na odblokowany BLu portfel google nie będzie działał , nie ma na to fixa.Póki co, jeśli dany bank ma swoją aplikację z płatnościami zbliżeniowymi czy to kartą czy blikiem zbliżeniowym to działa z odblokowany BLemWysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
michaubpl Opublikowano 3 Lipca 2025 Autor Opublikowano 3 Lipca 2025 Czy jest szansa żeby WiFi Calling działał na tej wersji?
Kacper Skrzypek Opublikowano 3 Lipca 2025 Opublikowano 3 Lipca 2025 Musiałbyś sprawdzić (jeśli mówimy o Globalu). Nie mam tego modelu, więc nie powiem czy chodzi + no też trochę zależy to od operatora.
michaubpl Opublikowano 3 Lipca 2025 Autor Opublikowano 3 Lipca 2025 Wgrałem wersję Global bo Google Pay nie działa na miuieu. WiFi Calling nie rusza pomimo, że włączone. Na wersji miuieu działało WiFi Calling Czy na tej wersji działa Google Pay ? https://miuipolska.pl/download/redmi-k40-poco-f3-stabilna/
Netoper Opublikowano 3 Lipca 2025 Opublikowano 3 Lipca 2025 Nie, nie będzie działał, na żadnej wersji XiaomiEu portfel nie będzie działał bez zabawy z rootem i magiskiem.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi