tMadzik Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Witam, po odebraniu słuchawki z poczty chciałem go odrazu zaktualizować i ściągnąłem najnowszy soft z miuipolska. Po wygraniu go przez updater'a pojawia się taki błąd. Jak go zamykam pojawia się na nowo po ułamku sekundy i nic nie mogę zrobić. Jakieś pomysły?
Nezumi Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Polecam zrobić wipe i aktualizację na czysto . Gdzie kupowałeś telefon?
Nezumi Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 To polecam zrobić full wipe i zainstalować MIUIPolska na czysto .
tMadzik Opublikowano 28 Września 2015 Autor Opublikowano 28 Września 2015 Muszę zmieniać nazwę sciagnietego pliku na install.zip?
Nezumi Opublikowano 28 Września 2015 Opublikowano 28 Września 2015 Zapraszam do instrukcji na miuipolska.pl (masz wszystkie linki w sygnaturach modów i administracji).
eRd Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Ja też wczoraj odebrałem telefon od Goldway'a. Najpierw przywróciłem ustawienia fabryczne z poziomu menu (kopia i przywracanie danych chyba nazywa się to podmenu - nie mam teraz telefonu pod ręką). Potem pobrałem plik do głównego katalogu w telefonie (choć to akurat nie ma znaczenia) i zrobiłem update przez aplikację w telefonie. Poszło bez problemu.
tMadzik Opublikowano 29 Września 2015 Autor Opublikowano 29 Września 2015 Ogarnąłem, wszystko działa. Instrukcje na stronie miuipolska bardzo przejrzyste i ułatwiające życie
Nezumi Opublikowano 29 Września 2015 Opublikowano 29 Września 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi