dudijack Opublikowano 22 Października 2025 Autor Opublikowano 22 Października 2025 Dodałeś McDonald do denylist w Magisku? Jeśli tak i nie działa nadal to proponuję go odinstalować , następnie zainstalować ponownie , przed pierwszym uruchomieniem dodać do denylist i powinno działać.
Pitors Opublikowano 23 Października 2025 Opublikowano 23 Października 2025 (edytowane) Brak opcji w punkcie 10. Edytowane 24 Października 2025 przez Pitors
marek3112 Opublikowano 24 Października 2025 Opublikowano 24 Października 2025 Ma ktoś działający keybox? Będę wdzięczny za podesłanie na priv. Dziękuję
dudijack Opublikowano 24 Października 2025 Autor Opublikowano 24 Października 2025 16 godzin temu, Pitors napisał(a): Brak opcji w punkcie 10. Opcje są, nie ma tylko działających kluczy.
bartekffw Opublikowano 26 Października 2025 Opublikowano 26 Października 2025 W dniu 22.10.2025 o 19:32, dudijack napisał(a): Dodałeś McDonald do denylist w Magisku? Jeśli tak i nie działa nadal to proponuję go odinstalować , następnie zainstalować ponownie , przed pierwszym uruchomieniem dodać do denylist i powinno działać. Niestety nie działa. Nie działał też otodom. Ale po załadowaniu tego modułu otodom ruszył a mc Donalds nadal nie. Play_Integrity_Fix_[KEYBOX]-v19.8(198).zip
Kubala94 Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 (edytowane) 17 godzin temu, Pitors napisał(a): I znów dziala gpay Ciekawe tylko na jak długo.. Ja już zrezygnowałem. Wróciłem do zablokowanego Bootloadera. Mimo,że zapłaciłem za zajęcie blokady BL. I to nie mało. Nie mam roota. Wgrałem oryginalny ROM od Xiaomi i zablokowałem Bootloadera. Bo miałem już dość. Na odblokowanym BL czy razem z rootem czy bez nic nie działa. Czy to Google Pay,Revoult itp. nawet Mc Donalda appka nie chce działać.. A te wszystkie poradniki z neta czy z YT (root Magisk, lub Apatch albo Kernel SU plus moduły różne plus keybox.xml albo nie działają albo jak działają już to tylko na chwilę dzień dwa lub nawet kilka godzin tylko... I znów brak integracji Play lub tylko podstawowa). Już nawet xiaomi.eu nie wydaje swojego fixa do play integrity.. Niestety Google tak namieszało z zabezpieczeniami a szczególnie od maja tego roku. Iż nie działa to tak jak kiedyś, wszystko na odblkowanaym BL i root lub wystarczyło jakiś safety fix zainstalować jak nie działało i nagle działało.. Zresztą Xiaomi też zepsuło odblokowanie BL kiedyś było za darmo, za pomocą aplikacji Mi Unlock, no może czasem trzeba było poczekać te 168 godzin, ale to nie było tragedii. A teraz? Na HyperOS już nie odblokujesz bez problemu BL, jedynie na MIUI da się bez problemów. Jakieś głupie czekanie teraz na odblokowanie BL, za pomocą aplikacji Mi Community. Wnioski jakieś. A i tak większości to nie działa i nie dostają zgody na odblokowanie, kombinowanie z tym za pomocą skryptów jakiś też chyba nie pomaga za bardzo.. Także Panowie to chyba powolny koniec Xiaomi.eu, custom Romów, custom recovery,root i innych modyfikacji Androida. No chyba,że ktoś nie będzie korzystać z aplikacji bankowych,czy revoult,mObywatel czy płatności telefonem jak Google Pay, Curve Pay itp. Ale takich osób jest raczej mało, bo większość tego używa raczej. Zresztą po to powstał ten temat.. A podejrzewam,że bardzie jeszcze gorzej już są duże problemy z Google Pay, Revoult itp. na odblkowanaym BL, custom ROM , custom recovery. Jeszcze aplikacje bankowe działają, nie wiem czy innych banków ale ING działa, blik zbliżeniowy też, Curve też chyba ale reszta nie. Jednak jak Google już zrobiło takie problemy z tym, to na pewno każe kolejnym producentom aplikacji w tym bankowych aby nie działały na telefonach z odblokowanymi BL,custom recovery,custom ROM i root. To i już będzie prawdziwy problem. A póki co te wszystkie aplikacje do roota i moduły i keyboxy to nie działaja albo na chwilę. Szkoda nerwów i zabawy z tym jak i tak nie działa.. Także chyba w najbliższym czasie tych co mają odblokowany BL custom ROM recovery i root czeka powrót do stock romu i zablokowanie BL.. Bo już chyba nic nie będzie się dało zrobić z tym albo nie będzie się w ogóle opłacało. Raczej tak będzie niestety... 😒 Edytowane 27 Października 2025 przez Kubala94 Literówki 1
wypcio Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 Keyboxa miałem który się wysypał po kilku godzinach na romie evolution xWysłane z mojego 22101320G przy użyciu Tapatalka
Pitors Opublikowano 27 Października 2025 Opublikowano 27 Października 2025 5 godzin temu, Kubala94 napisał(a): Ciekawe tylko na jak długo.. Ja już zrezygnowałem. Wróciłem do zablokowanego Bootloadera. Mimo,że zapłaciłem za zajęcie blokady BL. I to nie mało. Nie mam roota. Wgrałem oryginalny ROM od Xiaomi i zablokowałem Bootloadera. Bo miałem już dość. Na odblokowanym BL czy razem z rootem czy bez nic nie działa. Czy to Google Pay,Revoult itp. nawet Mc Donalda appka nie chce działać.. A te wszystkie poradniki z neta czy z YT (root Magisk, lub Apatch albo Kernel SU plus moduły różne plus keybox.xml albo nie działają albo jak działają już to tylko na chwilę dzień dwa lub nawet kilka godzin tylko... I znów brak integracji Play lub tylko podstawowa). Już nawet xiaomi.eu nie wydaje swojego fixa do play integrity.. Niestety Google tak namieszało z zabezpieczeniami a szczególnie od maja tego roku. Iż nie działa to tak jak kiedyś, wszystko na odblkowanaym BL i root lub wystarczyło jakiś safety fix zainstalować jak nie działało i nagle działało.. Zresztą Xiaomi też zepsuło odblokowanie BL kiedyś było za darmo, za pomocą aplikacji Mi Unlock, no może czasem trzeba było poczekać te 168 godzin, ale to nie było tragedii. A teraz? Na HyperOS już nie odblokujesz bez problemu BL, jedynie na MIUI da się bez problemów. Jakieś głupie czekanie teraz na odblokowanie BL, za pomocą aplikacji Mi Community. Wnioski jakieś. A i tak większości to nie działa i nie dostają zgody na odblokowanie, kombinowanie z tym za pomocą skryptów jakiś też chyba nie pomaga za bardzo.. Także Panowie to chyba powolny koniec Xiaomi.eu, custom Romów, custom recovery,root i innych modyfikacji Androida. No chyba,że ktoś nie będzie korzystać z aplikacji bankowych,czy revoult,mObywatel czy płatności telefonem jak Google Pay, Curve Pay itp. Ale takich osób jest raczej mało, bo większość tego używa raczej. Zresztą po to powstał ten temat.. A podejrzewam,że bardzie jeszcze gorzej już są duże problemy z Google Pay, Revoult itp. na odblkowanaym BL, custom ROM , custom recovery. Jeszcze aplikacje bankowe działają, nie wiem czy innych banków ale ING działa, blik zbliżeniowy też, Curve też chyba ale reszta nie. Jednak jak Google już zrobiło takie problemy z tym, to na pewno każe kolejnym producentom aplikacji w tym bankowych aby nie działały na telefonach z odblokowanymi BL,custom recovery,custom ROM i root. To i już będzie prawdziwy problem. A póki co te wszystkie aplikacje do roota i moduły i keyboxy to nie działaja albo na chwilę. Szkoda nerwów i zabawy z tym jak i tak nie działa.. Także chyba w najbliższym czasie tych co mają odblokowany BL custom ROM recovery i root czeka powrót do stock romu i zablokowanie BL.. Bo już chyba nic nie będzie się dało zrobić z tym albo nie będzie się w ogóle opłacało. Raczej tak będzie niestety... 😒 Na razie wsio działa oprocz revoluta. Blik zblizeniowy w millenium też nie działa. Reszta ok.
pawciol Opublikowano 28 Października 2025 Opublikowano 28 Października 2025 W dniu 26.10.2025 o 08:47, bartekffw napisał(a): Niestety nie działa. Nie działał też otodom. Ale po załadowaniu tego modułu otodom ruszył a mc Donalds nadal nie. Play_Integrity_Fix_[KEYBOX]-v19.8(198).zip 201.02 kB · 0 pobrań U mnie niestety nie przechodzi na tescie
bartekffw Opublikowano 28 Października 2025 Opublikowano 28 Października 2025 (edytowane) U mnie wszystko na czerwono ale revoult, blik, oto dom chodzi, mc Donalds nie chodzi. Na drugim telefonie: taki: taki sam soft, taki sam telefon a revoult nie chodzi a mc Donalds chodzi. Czarna magia Edytowane 28 Października 2025 przez bartekffw
dudijack Opublikowano 29 Października 2025 Autor Opublikowano 29 Października 2025 Drodzy userzy jesli instalujecie Magisk pamietajcie, że musi być w wersji Alpha. Wszystkie aplikacje które mają dostęp do roota muszą być dodane do DenyList w Magisk. Opcja Enforce Denylist ma być wyłączona. Przed zainstalowaniem aplikacji wymagane jest zainstalowanie moodowanego Sklepu GP w wersji 45..... Możemy to zrobic z poziomu LuckyPatchera. Spełniając wszystkie te warunki jak również warunki z 1 postu (zamiast NeoZygisk można użych zamiennie ZygiskNext ) praktycznie 99% aplikacji działa. Osobiście spotkałem się tak naprawdę tylko z jedną aplikacja która wykrywa root a jest to CityBank Mobile. Wszelki aplikacje typu Revolut, MC, Otodom, Payback etc działają prawidłowo. 1
bartekffw Opublikowano 29 Października 2025 Opublikowano 29 Października 2025 (edytowane) Możesz opisać instalacje sklepu GP przez Lucky Patcher? Podlinkujesz ściągnięcie wersji mod 45 sklepu? Edit. Znalazłem taki tutorial tylko że przy łataniu androida dałem "użyj moduły Magisk-Zygisk" Edytowane 30 Października 2025 przez bartekffw
pawciol Opublikowano 30 Października 2025 Opublikowano 30 Października 2025 20 godzin temu, bartekffw napisał(a): Możesz opisać instalacje sklepu GP przez Lucky Patcher? Podlinkujesz ściągnięcie wersji mod 45 sklepu? Edit. Znalazłem taki tutorial tylko że przy łataniu androida dałem "użyj moduły Magisk-Zygisk" Co daje własciwie zmodowanie sklepu gp ?
dudijack Opublikowano 30 Października 2025 Autor Opublikowano 30 Października 2025 17 minut temu, pawciol napisał(a): Co daje własciwie zmodowanie sklepu gp ? Możliwość "zakupu" płatnych aplikacji. 1 1
Pitors Opublikowano 22 Listopada 2025 Opublikowano 22 Listopada 2025 (edytowane) Pomimo strong integrity 3x zielone ptaszki gpay nie działa. Pozostaje curve. Xiao 14 hyperos3 Edytowane 22 Listopada 2025 przez Pitors
tomiq75 Opublikowano 22 Listopada 2025 Opublikowano 22 Listopada 2025 A u mnie działają póki co płatności. Rom eu oraz root..... Poco x5 pro 5g....Wysłane z mojego 22101320G przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 22 Listopada 2025 Opublikowano 22 Listopada 2025 A u mnie działają póki co płatności. Rom eu oraz rootWysłane z mojego 22101320G przy użyciu TapatalkaA którego androida masz? Jakieś moduły instalowałeś?Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
tomiq75 Opublikowano 24 Listopada 2025 Opublikowano 24 Listopada 2025 Android 14 i te moduły mam. Tzn. Ale chyba tylko potrzebne moduły z instrukcji Wysłane z mojego 22101320G przy użyciu Tapatalka
dudijack Opublikowano 26 Listopada 2025 Autor Opublikowano 26 Listopada 2025 W dniu 22.11.2025 o 12:44, Pitors napisał(a): Pomimo strong integrity 3x zielone ptaszki gpay nie działa. Pozostaje curve. Xiao 14 hyperos3 Wyczyść dane GSF (google service framework).
bartekffw Opublikowano 7 Grudnia 2025 Opublikowano 7 Grudnia 2025 I płatności blik w Millennium się wywaliły. Certyfikacja, Play Integrity ok a nie działa.
tomiq75 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Potwierdziam nagle przestały działać płatności mimo full integrity check.Ma ktoś jakiś pomysł? Widzi że tel jest zroootowany Wysłane z mojego 22101320G przy użyciu Tapatalka
wypcio Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Google zaś coś kombinuje czekać tylko na rozwiązanie tego problemu Wysłane z mojego 22101320G przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Na którym androidzie i na której nakładce klęknął blik (zbliżeniowy ?)Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
kris68 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 (edytowane) Takie pytanie po kiego czorta rootujecie telefon skoro mi w Xiaomi 14 Ultra działa Blik i w ING i w Milenium oraz normalnie mObywatel. Nie chce mi się bawić w rootowanie, bo nie mam potrzeby a z tego, co czytam to wszelkie metody po chwili wysiadają. I zeby nie było jestem pewien co piszę bo płace blikiem za różne usługi płace z opłatami za prad itd. Edytowane 8 Grudnia 2025 przez kris68 2
bartekffw Opublikowano 8 Grudnia 2025 Opublikowano 8 Grudnia 2025 5 godzin temu, kris68 napisał(a): Takie pytanie po kiego czorta rootujecie telefon skoro mi w Xiaomi 14 Ultra działa Blik i w ING i w Milenium oraz normalnie mObywatel. Nie chce mi się bawić w rootowanie, bo nie mam potrzeby a z tego, co czytam to wszelkie metody po chwili wysiadają. I zeby nie było jestem pewien co piszę bo płace blikiem za różne usługi płace z opłatami za prad itd. Po to się rootuje żeby mieć szereg korzyści m.in zdjęcia w chmurze google za free na pełej rozdzielczości i mnóstwa dobrodziejstw modułów magisk 🙂
Pitors Opublikowano 9 Grudnia 2025 Opublikowano 9 Grudnia 2025 (edytowane) 21 godzin temu, kris68 napisał(a): Takie pytanie po kiego czorta rootujecie telefon skoro mi w Xiaomi 14 Ultra działa Blik i w ING i w Milenium oraz normalnie mObywatel. Nie chce mi się bawić w rootowanie, bo nie mam potrzeby a z tego, co czytam to wszelkie metody po chwili wysiadają. I zeby nie było jestem pewien co piszę bo płace blikiem za różne usługi płace z opłatami za prad itd. Reklamy panie reklamy. Dużo lepiej się korzysta bez reklam Blik zbliżeniowy działa np w pko a w millenium nie. Edytowane 9 Grudnia 2025 przez Pitors
kris68 Opublikowano 10 Grudnia 2025 Opublikowano 10 Grudnia 2025 @Pitors panie od reklam to ja mam AdGuarda liftime, i żadnych reklam nie widzę.
Pitors Opublikowano 11 Grudnia 2025 Opublikowano 11 Grudnia 2025 17 godzin temu, kris68 napisał(a): @Pitors panie od reklam to ja mam AdGuarda liftime, i żadnych reklam nie widzę. Adguard nie działa do końca dobrze. Wolę adaway.
kris68 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Opublikowano 11 Grudnia 2025 Z wlaczonymi wszystkimi potrzebnymi fitrami i legalny nie pokazuje żadnych reklam.
bartekffw Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia (edytowane) Mc Donalds mi ruszył po użyciu App Manager i zablokowaniu elementy śledzące. Być może też to zadziała do płatności ale to sprawdzę jak mi padną, póki co blik zbliżeniowy działa po użyciu HMA Edytowane 10 Stycznia przez bartekffw
Kubala94 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia https://youtu.be/10moG_kEOWs?si=xSSAUh2sAJCx_UDfPróbowałem tej metody Play Integrity Fix,ale mi nie działa.. Może komuś z Was zadziała.Znacie jakieś aktualne metody na Play Integrity, które w tej chwili działają?Wysłane z mojego 23124RA7EO przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi