Robert Jeżewski Posted May 6 Posted May 6 od kilku dni staram się uruchomić kamerkę Xiaomi c400 w mieszkaniu. Niestety po podłączeniu jej do sieci wifi nie daje się zainstalować na telefonie w aplikacji żądając połączenia się z wifi kamerki, której mój telefon iphone nie widzi. Po zabraniu kamerki na inną lokalizację proces instalacji przebiegł bez żadnego problemu. Po powrocie na pierwotna lokalizację problem pojawił się ten sam i po kolejnej próbie na trzeciej lokalizacji też problemu nie było. Czy ktoś może podpowiedzieć mi w czym tkwi problem? z góry dziękuję za pomoc!
Kluska Posted May 7 Posted May 7 ten sam telefon? łączysz się przez tą samą sieć router, czy przez AP. ja miałem problem z jednym telefonem, ale na innym dodałem do konta , a na tym docelowym tylko się zalogowałem na konto i kamera działa. ogółem C400 słaba kamera, na C300 można ustawić napis na NASA, ponoć również można przez otwarzać na PC przeglądać nagrania na karcie, ale tego jeszcze nie sprawdzałam. Mam obie C400 i C300
Recommended Posts