Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ponieważ nikt tu jeszcze nic ciekawego nie napisał - a już mamy tak, że zawsze ktoś musi zacząć - to może ja ... sorki za słabe fotki ale robione infinixem 30 pro ... 

na razie coś takiego jak w załączeniu - etui z włókna aramidowego - lekkie i chyba całkiem mocne - bardzo fajne i przyjemne w dotyku do tego bardzo dobrze zabezpiecza wysypkę aparatów - na wszelki wypadek wysepkę zabezpieczyłem jeszcze szkłem 3mk - praktycznie nie widać że jest założone - bardzo cienkie i łatwo się montuje - bezklejowo - dobrze wchodzi pod etui tego typu - ekran zabezpieczyłem folia 3mk arc+ montaż żelem ogólnie po założeniu nie wygląda dobrze ale po wyschnięciu i odparowaniu jest luks - ładnie przylega i nie ogranicza funkcjonalności czytnika palucha ... działa w zasadzie identycznie jak bez tej folii dobry ślizg palucha - palcuje się podobnie jak ekran bez żadnej ochrony - dość łatwo i szybko można je poczyscic i wygląda jak nówka ... ogólnie wydaje się w porządku ale to pokaże praktyka ...

w przypadku tego etui lepsze zabezpieczenie ekranu to konieczność bo jak na mój gust troszkę za mało wystaje ponad krawędź ekranu - tzn. w skrajnym wypadku przy upadku płasko na ekran nie będzie z ochrony brzegów żadnego pożytku ... poza tym etui bardzo dobrze przylega i na pewno sprawdzi się w każdym innym przypadku - z wad to też dość łatwo zbiera różne odciski i zabrudzenia - no ale szybko idzie to wyczyścić a wynika to też ze struktury materiału - coś za coś ...

zobaczymy jak się sprawdzi to wszystko w praktyce ... na razie daje radę ... w razie pytań zapraszam do dyskusji 🙃

IMG_20250327_120250_891@-1901688860_120503.jpg

IMG_20250327_123008.jpg

IMG_20250327_120121_061@81366242_120419.jpg

IMG_20250327_120225_352@-2015630260_120453.jpg

Edytowane przez Master
  • Like 1