Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien dylemat. Niedawno uwaliłem mój Redmi 12 4G jak zrobilem aktualizacje do HyperOS 2, wylądował w MI Center, naprawiony działa super. Tylko ma soft EEA bez nagrywania. Czy można wgrać soft Indonezja z nagrywaniem mając odblokowany bootloader ?  Bo chodzi o  to, że ma ten smartfon problem czy nie ma  z Google Protect, i nie chce uwalić telefonu. Ale kusi to nagrywanie, a boję się znów go zepsuć i znów serwis. Może ktoś zna odpowiedź na moje pytanie. Poniżej dwa ważne zrzuty ekranu: 

Screenshot_3.jpg

Screenshot_4.jpg

Opublikowano

Kacper Skrzypek, czyli bo chcę być pewny, sorry, że zawracam głowę, jeżeli wgram soft Taiwan albo Indonezja  z nagrywaniem rozmów, to znów wyskoczy błąd z certyfikatem Play Protect ? Bo bez sensu byłoby znów uwalić telefon i znów wysyłać do serwisu. Na HyperOS 1 nie było problemu, po aktualizacji do HyperOS 2 zrobiła się cegła. Czyli jednak nie wgrywać ? Bo o dziwo za 72 godziny mimo HyperOS 2.0.3.0 mogę go odblokować.

Opublikowano

A  czy mając odblokowany bootloader, gdybym jednak spróbował, w razie draki będę mógł sam wgrać soft EEA. Bo jednak kusi......