PanMrKapi Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Mój problem dość nietypowy. Chciałem wrzucić coś z PC do telefonu. Podpinam telefon, odpalam Mi PC Suite no i chciałem usunąć folder który przez przypadek zrobiłem. Zaznaczam, delete i zwiecha. W telefonie przestały sie ładować zdjęcia z galerii, wywalało jak chciałem włączyć jakąś appkę itd. No to restart. Wchodzę w galerię i jak chce obejrzeć jakieś foto to mi się pobiera z chmury. Muzyki brak a w dodatku aplikacja po angielsku. Sprawdzam pamięć fona a tu prawie że czysto. 10GB wolne na 13. Straty mniej więcej takie: Muzyka, 2 gry, Wszystkie zdjęcia i filmy (całe szczęście że mam w chmurze...), dane większości aplikacji... Na razie tyle. Mogę wiedzieć co się do chol*ry stało?! Edytowane 24 Września 2015 przez PanMrKapi
Acid Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Co to był za folder? Wysłano z MI Note
daniel.wu Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Więcej szczegółów podaj. Jakiej apce?
PanMrKapi Opublikowano 24 Września 2015 Autor Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Telefon Mi4 WCDMA, to był poprostu pusty folder po klawiaturze ai.type. EDIT: W sumie to nie ma co sobie du*y truć. Problem pewnie siedzi w programie także tutaj nic nie zdziałamy. Strat dużych nie ma po wszystko miałem w chmurze . Edytowane 24 Września 2015 przez PanMrKapi
Rekomendowane odpowiedzi