proxy92 Opublikowano 16 Marca 2025 Opublikowano 16 Marca 2025 Witam. Mam taki problem. Mam najnowsza łatkę do płatności a za każdym razem jak przykładam telefon do czytnika to jest błąd czemu?
0 erem Opublikowano 16 Marca 2025 Opublikowano 16 Marca 2025 Cześć, u mnie działa wyłączenie i ponowne włączenie telefonu. Świeżo po instalacji łatki zawsze mi (jeszcze) nie działa. Możesz spróbować "zabić" proces portfel google lub wyłączyć i włączyć moduł NFC.
0 proxy92 Opublikowano 16 Marca 2025 Autor Opublikowano 16 Marca 2025 Nic to nie dało niestety... Próbowałem zarówno płatnośći zbliżeniowe blik za pomocą mBanku jak I płatność portfelem google....
0 proxy92 Opublikowano 17 Marca 2025 Autor Opublikowano 17 Marca 2025 9 godzin temu, Julka6 napisał(a): Spróbuj wyłączyć i włączyć NFC w telefonie, może to pomoże. Jeśli dalej nie działa, sprawdź, czy aplikacja do płatności jest aktualna. Julka, już taka porada była... Wystarczyło zmienić w ustawieniach NFC pozycję z płatność domyślna z wbudowanego układu zabezpieczającego na mBank. Co ciekawe, w samej aplikacji mBank zmiana takiej opcji nic nie da, trzeba to zrobić właśnie w ustawieniach telefonu. To tak dla potomnych, jak by mieli taki sam problem co ja. Nie obrażamy innych użytkowników - póki co przyjazna prośba, później poleci ostrzeżenie. Skasowałem obraźliwe treści. Użytkownik @Julka6 zbanowany za próby przeklejania linków do innych stron w przecinkach. Linki wklejamy normalnie, a nie w ten sposób. /Kacper Skrzypek
Pytanie
proxy92
Witam. Mam taki problem. Mam najnowsza łatkę do płatności a za każdym razem jak przykładam telefon do czytnika to jest błąd czemu?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi