adamrezo Opublikowano 22 Lutego 2025 Opublikowano 22 Lutego 2025 Witam po aktualizacji na flex os. Nie mam opcji wyboru regionu
Kacper Skrzypek Opublikowano 22 Lutego 2025 Opublikowano 22 Lutego 2025 Z tego co kojarzę na ROM-ie Tajwan ta opcja jest wyłączona.
adamrezo Opublikowano 22 Lutego 2025 Autor Opublikowano 22 Lutego 2025 (edytowane) Rom wgrywany w serwisie MiCenter. Miałem problemy z instalacją i wysyłałem na usługę serwisową (płatną) instalacji Rom-u. Edytowane 22 Lutego 2025 przez adamrezo
Kacper Skrzypek Opublikowano 22 Lutego 2025 Opublikowano 22 Lutego 2025 To, gdzie był wgrywany ROM, nie ma nic do rzeczy. Po prostu na ROM-ie na Tajwan, a taki posiadasz, nie ma opcji wyboru regionu.
adamrezo Opublikowano 26 Lutego 2025 Autor Opublikowano 26 Lutego 2025 Ok dzięki za info. Dziwne że takie Romy wygrywają na serwisie
Kacper Skrzypek Opublikowano 26 Lutego 2025 Opublikowano 26 Lutego 2025 No to akurat nie jest dziwne. Chciałeś nagrywania rozmów, ROM na Tajwan jest jednym z nielicznych, które mają takie nagrywanie w standardzie.
Rekomendowane odpowiedzi