Pablos Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Witam, nie potrafię ustawić aby działało mi LTE na telefonie REDMI 2 2/16. Czytałem forum nt innego modelu xiaomi i sprawdziłem kobinacje APN i ustawiłem tak jak podano, ale nadal nic. Nie łączy się z LTE i nigdy jeszcze nie wyświetliło mi ani znaczka LTE ani 4G. Karta na pewno LTE bo w innym fonie działa. Proszę o pomoc. Powinno działać na PLUSie po FDD1800.
Nezumi Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Upewnij się czy na pewno dobrze wpisujesz potrzebne info do połączeń LTE w Plus. Czy masz wgrany MIUIPolska? Spróbuj ponownie ustawić APN tak jak w wątku: http://miuipolska.pl/forum/topic/6495-redmi-note-2-prime-brak-zasi%C4%99gu-lte/, a następnie zrestartować tel. być może załapie .
tosshi2 Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 W plusie trzeba aktywowac usluge lte wysylajac smsa.
Pablos Opublikowano 22 Września 2015 Autor Opublikowano 22 Września 2015 Sprawdzałeś drugi slot SIM? Nie, włożyłem kartę tylko do 1, a ustawienia APN: Nazwa: plus APN: plusTyp uwierzytelniania: PAP spowodowało to jedynie tyle, że wolniej działą net przez 3G. Ale zaraz sprawdze slot 2.
fake4r Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 W sieci komorkowe w ustawieniach sprawdz czy masz zaznaczone 4g, bo o tym akurat nie było tu mowy chyba ze masz.
Rekomendowane odpowiedzi