jachu76 Opublikowano 1 Lutego 2025 Opublikowano 1 Lutego 2025 Witam, nigdy nie miałem z tym problemu a mianowicie ściągałem zawsze wersję stable do xiaomi 13 i restart do recovery i robiłem aktualizację ...dziś po ściągnięciu i wgraniu do pamięci telefonu zrobiłem restart do twrp i niestety nie widzi zawartości wewnętrznej...jest 0 , nigdy tak nie miałem , jak można to naprawić ? Pozdrawiam
Kacper Skrzypek Opublikowano 1 Lutego 2025 Opublikowano 1 Lutego 2025 Zaktualizuj TWRP. Zainstalowałeś aktualizację do Androida 15, stare TWRP nie jest pod niego przystosowane.
jachu76 Opublikowano 1 Lutego 2025 Autor Opublikowano 1 Lutego 2025 (edytowane) 12 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Zaktualizuj TWRP. Zainstalowałeś aktualizację do Androida 15, stare TWRP nie jest pod niego przystosowane. Ok dziękuję , rozumiem że nie stracę przez to zawartości telefonu ? aktualizację zrobić przez fastboot tak ? Edytowane 1 Lutego 2025 przez jachu76
Kacper Skrzypek Opublikowano 1 Lutego 2025 Opublikowano 1 Lutego 2025 Nie, nie stracisz zawartości telefonu. Aktualizację przez fastboot. 1
Rekomendowane odpowiedzi