Fushnikov Opublikowano 16 Stycznia 2025 Opublikowano 16 Stycznia 2025 Dzień dobry. Czy może mi ktoś pomóc w kopiowaniu muzyki na zegarek?? Wyskakuje cały czas błąd: nie można połączył zegarka przez wifi. Próbuje na wszystkie sposoby i nic. Kiedyś wrzuciłem kilka utworów i nie wiem jak ale pamiętam że również się mocno męczyłem z tym.
slimak131 Opublikowano 17 Stycznia 2025 Opublikowano 17 Stycznia 2025 Zepp tworzy wifi "przesyłanie muzyki" i nim przesyła mp3 do zegarka, dzieje się to automatycznie. Myślę, że jakieś ustawienia wifi lub bezpieczeństwa w telefonie uniemożliwią stworzenie odpowiedniego wifi 2,4GHz dla zegarka.
Fushnikov Opublikowano 17 Stycznia 2025 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2025 16 minut temu, slimak131 napisał(a): Zepp tworzy wifi "przesyłanie muzyki" i nim przesyła mp3 do zegarka, dzieje się to automatycznie. Myślę, że jakieś ustawienia wifi lub bezpieczeństwa w telefonie uniemożliwią stworzenie odpowiedniego wifi 2,4GHz dla zegarka. Właśnie nie wiem jak to wygląda. Łączy mi z zegarkiem, na zegarku jest informacja przesyłanie danych a po ok 10sek wyskakuje właśnie komunikat.
slimak131 Opublikowano 17 Stycznia 2025 Opublikowano 17 Stycznia 2025 (edytowane) Nie masz w telefonie ustawione używanie tylko 5Ghz? Edytowane 17 Stycznia 2025 przez slimak131
Fushnikov Opublikowano 17 Stycznia 2025 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2025 Ok twoja myśl z bezpieczeństwem dała do myślenia. Wyłączyłem AdGuard i poszło od razu czyli rada dla kogoś kto używa blokerów etc. To najpierw trzeba wyłączyć a później bez problemu przerzucamy nutę:) 1
CureMar Opublikowano 18 Stycznia 2025 Opublikowano 18 Stycznia 2025 A mnie bardziej intryguje, jak usunąć z zegarka wgraną muzykę...
slimak131 Opublikowano 18 Stycznia 2025 Opublikowano 18 Stycznia 2025 (edytowane) To proste 🙃 Edytowane 18 Stycznia 2025 przez slimak131 1
Rekomendowane odpowiedzi