Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry. Czy może mi ktoś pomóc w kopiowaniu muzyki na zegarek?? Wyskakuje cały czas błąd: nie można połączył zegarka przez wifi. Próbuje na wszystkie sposoby i nic. Kiedyś wrzuciłem kilka utworów i nie wiem jak ale pamiętam że również się mocno męczyłem z tym.

Opublikowano

Zepp tworzy wifi "przesyłanie muzyki" i nim przesyła mp3 do zegarka, dzieje się to automatycznie. 

Myślę, że jakieś ustawienia wifi lub bezpieczeństwa w telefonie uniemożliwią stworzenie odpowiedniego wifi 2,4GHz dla zegarka. 

Opublikowano
16 minut temu, slimak131 napisał(a):

Zepp tworzy wifi "przesyłanie muzyki" i nim przesyła mp3 do zegarka, dzieje się to automatycznie. 

Myślę, że jakieś ustawienia wifi lub bezpieczeństwa w telefonie uniemożliwią stworzenie odpowiedniego wifi 2,4GHz dla zegarka. 

Właśnie nie wiem jak to wygląda. Łączy mi z zegarkiem, na zegarku jest informacja przesyłanie danych a po ok 10sek wyskakuje właśnie komunikat.

Opublikowano

Ok twoja myśl z bezpieczeństwem dała do myślenia. Wyłączyłem AdGuard i poszło od razu ;) czyli rada dla kogoś kto używa blokerów etc. To najpierw trzeba wyłączyć a później bez problemu przerzucamy nutę:)

• Thanks 1