carolef Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Uzywam launchera go launcher i dodatku go notifier. W ułatwieniach dostepu ustawiłem by sie pojawiały powiadomienia. Po czasie jednak opcja się wyłącza. Sama. Co zrobić by się nie wylaczala opcja w ułatwieniach dostępu? Wysłane z xiaomi redmi 2. Edytowane 22 Września 2015 przez carolef
korc Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Uzywam launchera go launcher i dodatku go notifier. W ułatwieniach dostepu ustawiłem by sie pojawiały powiadomienia. Po czasie jednak opcja się wyłącza. Sama. Co zrobić by się nie wylaczala opcja w ułatwieniach dostępu? Wysłane z xiaomi redmi 2. Spróbowałbym w opcjach / bateria / oszczędzanie w aplikacjach odznaczyć twoją apkę i drugie - apka panel sterowania / uprawnienia / autostart / dodać twoja apkę. Mi ten zabieg pomaga gdy nie dostaję powiadomień z jakiś programów.
ZduneX25 Opublikowano 22 Września 2015 Opublikowano 22 Września 2015 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
carolef Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2016 Niestety nadal wyłącza się opcja w ustawieniach dostępu. Wysłane z xiaomi redmi 2.
Rekomendowane odpowiedzi