rawyolks Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Cześć.Czy ktoś może polecić jakiś w miarę klasyczny (z szufladą na aplikacje) launcher, jednocześnie pasujący stylistycznie do całego MIUI?Pozdrawiam!
kulig007 Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Szufladę aplikacji można sobie zrobić, tworząc folder i wrzucić wszystkie apki A co do zewnętrznego launchera. Ja zawsze używałem Nova launcher. Plus jakiś zestaw ikon. Mi4 / sMIUI / Tapatalk
nemed Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Np. Apex plus Miui theme. Wysłane z Mi4 Lte
brqsl Posted September 24, 2015 Posted September 24, 2015 Szufladę aplikacji można sobie zrobić, tworząc folder i wrzucić wszystkie apki A co do zewnętrznego launchera. Ja zawsze używałem Nova launcher. Plus jakiś zestaw ikon. Mi4 / sMIUI / Tapatalk Co do folderu-drawera, też o tym myślałem. Ale czy da się w jakiś sposób posortować alfabetycznie aplikacje w folderku? To już by było coś. Sam używałem długo dodol launchera (ostatnio przemianowany na Line launcher) jednak w siódemce postanowiłem dać szansę oryginalnemu launcherowi miui i jest naprawdę dobrze. Niedawno przesiadłem się z v5, gdzie jakoś nie potrafiłem się przekonać. Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk
jasiuc56 Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Bardzo dobre i ładne ikony DCikonz do pobrania ze sklepu Play, nie wymagający roota program do zamiany ikon Desktop Vizualizer lub Icon Charger Free
Recommended Posts