Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć.

Czy ktoś może polecić jakiś w miarę klasyczny (z szufladą na aplikacje) launcher, jednocześnie pasujący stylistycznie do całego MIUI?

Pozdrawiam!

Posted

Szufladę aplikacji można sobie zrobić, tworząc folder i wrzucić wszystkie apki :-P

A co do zewnętrznego launchera. Ja zawsze używałem Nova launcher. Plus jakiś zestaw ikon.

Mi4 / sMIUI / Tapatalk

Posted

Szufladę aplikacji można sobie zrobić, tworząc folder i wrzucić wszystkie apki :-P

A co do zewnętrznego launchera. Ja zawsze używałem Nova launcher. Plus jakiś zestaw ikon.

Mi4 / sMIUI / Tapatalk

Co do folderu-drawera, też o tym myślałem. Ale czy da się w jakiś sposób posortować alfabetycznie aplikacje w folderku? To już by było coś.

Sam używałem długo dodol launchera (ostatnio przemianowany na Line launcher) jednak w siódemce postanowiłem dać szansę oryginalnemu launcherowi miui i jest naprawdę dobrze. Niedawno przesiadłem się z v5, gdzie jakoś nie potrafiłem się przekonać.

Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk

Posted

Bardzo dobre i ładne ikony DCikonz do pobrania ze sklepu Play, nie wymagający roota program do zamiany ikon Desktop Vizualizer lub Icon Charger Free

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...