Kacper Skrzypek Opublikowano 29 Grudnia 2024 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Wątek poświęcony aktualizacji wersji stabilnej HyperOS by Xiaomi.eu OS2.0.8.0.VMGMIXM dla telefonu Redmi Note 12 (nazwa kodowa topaz/tapas). Link do pobrania ROM-u: https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/HyperOS-STABLE-RELEASES/HyperOS2.0/xiaomi.eu_TOPAZ_OS2.0.8.0.VMGMIXM_15.zip/download ROM można zainstalować zarówno poprzez TWRP (jeśli działa), jak i fastboot. Link do poradnika: https://miuipolska.pl/jak-zainstalowac-xiaomi-eu-miui-polska/
wypcio Opublikowano 2 Stycznia Opublikowano 2 Stycznia Miałem dzień zaś bug wifii coling podwójna ikona Wysłane z mojego 23021RAA2Y przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 2 Stycznia Autor Opublikowano 2 Stycznia Xiaomi zmieniło miejsce, gdzie jest wymuszane dodawanie tych ikon. Zgłosiłem temat, myślę że w kolejnej aktualizacji będzie naprawione.
dwarfen Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia To miło że nasz model tak szybko dostał Android 15 Tel mojej żony chociaż lepszy Xiaomi 12 Lite jeszcze czeka.
wypcio Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Nawet przyzwoicie działa na tym modelu. Sam wróciłem na derpfest dużo lepiej działa Wysłane z mojego 23021RAA2Y przy użyciu Tapatalka
dwarfen Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia (edytowane) Czy może ktoś sprawdzić słuchawki lub głośnik BT na tym Romie? Ja mam dzwięki systemowe ale ani youtube ani mp3 nie daje dzwięku na BT. Obraz na youtube bardzo się tnie i robi slowmotion gdy słuchawki lub głośnik jest sparowany a dzwięku brak. Edytowane 12 Stycznia przez dwarfen
wypcio Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia Ja nie mam jak sprawdzić wróciłem do derpfest Wysłane z mojego 23021RAA2Y przy użyciu Tapatalka
dwarfen Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia Próbowałem wrócić do poprzedniej wersji ale bez wipe sie nie daje i musiałem znowu wgrać tego :(
antoniXD Opublikowano 18 Stycznia Opublikowano 18 Stycznia Czy ten ROM usprawni zarządzanie pamięcią? Mam tylko 4GB i aplikacje są instant ubijane, nawet przy wygaszeniu ekranu. Zasugerowałem się tym że w poprzednim telefonie miałem 4GB ale tam to wystarczało, dla dzisiejszego softu to jednak za mało. Czy będą działać apki bankowe, Revolut?
dwarfen Opublikowano 22 Stycznia Opublikowano 22 Stycznia Co nagle to po diable. Miała być podobno poprawiona wydajność a ja widzę że częściej przymula. Bluetooth audio nie działa. Nie można przywrócić do poprzedniej wersji bo robi bootloopa. Nie chcę przywracać do fabrycznych więc czekam na kolejną wersję
Rekomendowane odpowiedzi