Grzesiek Otfinowski Opublikowano 29 Grudnia 2024 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Próbował ktoś sie zalogować w aplikacji poczta na email od Google? Gdy próbuję to zrobić to Google blokuje dostęp. Jest jakaś możliwość czy tylko korzystanie z Gmaila?
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 29 Grudnia 2024 Opublikowano 29 Grudnia 2024 Trzeba użyć innej aplikacji poczty. Xiaomi najwyraźniej o coś nie zadbało i nie da się dodać w ich aplikacji konta.
0 Grzesiek Otfinowski Opublikowano 29 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2024 Jednak się udało. Dodać trzeba ręcznie, tylko w przypadku weryfikacji dwuetapowej należy ustawić tymczasowe hasło do aplikacji w ustawieniach Google. 1
0 simcold Opublikowano 30 Grudnia 2024 Opublikowano 30 Grudnia 2024 W dniu 29.12.2024 o 19:09, Grzesiek Otfinowski napisał(a): Jednak się udało. Dodać trzeba ręcznie, tylko w przypadku weryfikacji dwuetapowej należy ustawić tymczasowe hasło do aplikacji w ustawieniach Google. W jaki sposób dokładnie to zrobić?
0 Grzesiek Otfinowski Opublikowano 1 Stycznia 2025 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2025 W dniu 30.12.2024 o 19:20, simcold napisał(a): W jaki sposób dokładnie to zrobić? Wchodzisz w ustawienia google / bezpieczeństwo. Tam jest opcja do generowania hasła aplikacji, wpisujesz nazwę aplikacji (mimail). Otrzymujesz 16 znakowe hasło ( oddzielone spacją, później trzeba wpisać bez spacji). W aplikacji poczta dajesz ręczne ustawianie. Ustawiasz zakładkę SMTP, wpisujesz swojego gmaila z 16 znakowym hasłem. Reszta parametrów sama sie ustawi jak powinna. Wszystko powinno działać, przynajmniej u mnie tak jest.
0 simcold Opublikowano 2 Stycznia 2025 Opublikowano 2 Stycznia 2025 18 godzin temu, Grzesiek Otfinowski napisał(a): Wchodzisz w ustawienia google / bezpieczeństwo. Tam jest opcja do generowania hasła aplikacji, wpisujesz nazwę aplikacji (mimail). Otrzymujesz 16 znakowe hasło ( oddzielone spacją, później trzeba wpisać bez spacji). W aplikacji poczta dajesz ręczne ustawianie. Ustawiasz zakładkę SMTP, wpisujesz swojego gmaila z 16 znakowym hasłem. Reszta parametrów sama sie ustawi jak powinna. Wszystko powinno działać, przynajmniej u mnie tak jest. Dzięki wielkie poszlo
0 simcold Opublikowano 26 Stycznia 2025 Opublikowano 26 Stycznia 2025 Robiłem format tel. Już nie idzie....Wysłane z mojego 2211133G przy użyciu Tapatalka
0 simcold Opublikowano 26 Stycznia 2025 Opublikowano 26 Stycznia 2025 Ok poradziłem sobie. Trzeba ekran prędzej wpisać maila i dać ustawienia manualne. Wtedy idzieWysłane z mojego 2211133G przy użyciu Tapatalka
Pytanie
Grzesiek Otfinowski
Próbował ktoś sie zalogować w aplikacji poczta na email od Google? Gdy próbuję to zrobić to Google blokuje dostęp. Jest jakaś możliwość czy tylko korzystanie z Gmaila?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi