wodnik_1974 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Witam. Od kilku dni próbuje usunąć jakąś dziwną ikonkę na stronie mi przeglądarki u żony a dzis i w moim wyskoczylo te badziewie. W tym miejscu byla ikona domu i byl łatwy powrót na strone glowna a teraz cos tam sie rozwija . Z początku myślałem że to jakiś zawirusowany dodatek ale jednak to cos to na stale wchodzi do mi przegladarek. Co z tym zrobić jak to usunąć
Kacper Skrzypek Opublikowano 27 Grudnia 2024 Opublikowano 27 Grudnia 2024 Odinstaluj aktualizacje Przeglądarki. To przycisk od AI, dodali go niedawno.
wodnik_1974 Opublikowano 30 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2024 Niestety odinstalowanie aktualizacji dziala na 5 minut. Po wyjsciu z przegladarki i wejsciu spowrotem po chwili to juz jest. Nie mozna tego zatrzymac
djrzz Opublikowano 30 Grudnia 2024 Opublikowano 30 Grudnia 2024 6 godzin temu, wodnik_1974 napisał(a): Niestety odinstalowanie aktualizacji dziala na 5 minut. Po wyjsciu z przegladarki i wejsciu spowrotem po chwili to juz jest. Nie mozna tego zatrzymac To wyłącz autoaktualizację.
Rekomendowane odpowiedzi