Kacper Skrzypek Opublikowano 8 Stycznia 2025 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2025 Poczekaj na aktualizację ROM-u. Tam będzie nowy launcher.
zielu Opublikowano 8 Stycznia 2025 Opublikowano 8 Stycznia 2025 a wiadomo kiedy można się spodziewać aktualizacji ROM-u?
Kacper Skrzypek Opublikowano 8 Stycznia 2025 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2025 Wtedy, kiedy Xiaomi wyda swój, a z tego co wiem ma to nastąpić do 27 stycznia.
zielu Opublikowano 8 Stycznia 2025 Opublikowano 8 Stycznia 2025 (edytowane) 6 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Sprawdziłem u siebie, kalendarz jest widoczny. Być może to kwestia tej konkretnej wersji launchera, którą masz, bo od czasu wydania ROM-u pojawiły się już z dwie nowe wersje. co ciekawe to trzech aplikacji (kalendarz google, lista zadań google, todo od microsoftu) nie widzę nawet na liście aplikacji w ustawieniach... muszę je uruchamiać przez sklep play lub inny launcher. Próbowałem je odinstalować i zainstalować, nawet cały ROM przeinstalowałem i nadal to samo... o co może chodzić? Edytowane 8 Stycznia 2025 przez zielu
Jacek23tg Opublikowano 18 Stycznia 2025 Opublikowano 18 Stycznia 2025 Cześć, dzisiaj wleciała mi nowa aktualizacja o końcówce 100.0 ,z tzw zamarzaniem ekranu jak był problem tak dalej występuje,aktualizowaniem przez fastboot,nie zawsze owy problem występuje jednak raz na jakiś czas się pojawia przez co jest to irytujące,ma ktoś może dalej taki sam problem?na plus bateria trochę dłużej wytrzymuję, ale to już na poprzedniej wersji zauważyłem
Rekomendowane odpowiedzi