Rapek Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Od kilku dni jestem posiadaczem tego wynalazku (opcja bez soundbara). Niestety ciagle brak na niego roota (wersja softu 1.1.77 lub 1.1.82). Można mu zmienić język co już jest plusem, ale instalacja Google Play etc. nie wchodzi w grę. Ma natomiast z czego sie ciesze HDMI ARC wiec wspopracuje pieknie z moim amplitunerem plus KODI widzi dysk wpiety do routera przez SMB .. wiec jest spoko . .ale.. gdyby ktos natrafil na info odnosnie rootowania bylbym wdzieczny .. ostatnia wersja 360tki jeszcze nie daje rady.
plato Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Możesz napisać coś więcej o tym TV ? Jakie wrażenia z użytkowania ? W jaki sposób go nabyłeś i za ile ? Pozdrawiam
Rapek Opublikowano 21 Września 2015 Autor Opublikowano 21 Września 2015 Więc tak . .troche z nabyciem bylo kombinowania .. oplacalo sie tylko z tego powodu iz nie placilem za przesylke i odebralem "firmowym kurierem" Sprzedawca dodatkowo wystawil fak na 24 eur za towar 20 eur transport wiec nie przekroczyla 44 eur co summa summarum jest wskazane przy cle i podatku, wiec zaplacilem podatek i clo praktycznie tylko od faktury kuriera. Sam sprzet kosztowal mnie 540 USD z transportem ze sklepu do czlowieka ktory go nabyl. Calosc trwala wlacznie z dostarczeniem do mnie ponizej dwoch tygodni. Co do TV .. matryca jest genialna, jest dodatkowo matowa wiec jak dla mnie super - nic sie nie dobija (przesiadlem sie z samsunga starego) jakosc i odwzorowanie kolorow tez super, rowniez jakosc wykonania i szczegoly na wysokim poziomie ... pilot . .praktycznie wierna kopia pilota apple .. ale plastikowy a nie aluminiowy. Obsluga TV po zmianie jezyka dosc intuicyjna. Niestety brak roota powoduje ze ilosc aplikacji ktora mozna zainstalowac jest niewielka, ale jak pisalem w poprzednim poscie na chwile obecna wystarcza. Jest wybudowane WIFi oraz LAN no i moj ulubiony od teraz HDMI ARC. Po kilku dniach wrazenia jak najlepsze. Plus dziala wielofunkcyjny pilot Logitecha
plato Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Dzięki za info. Niestety na aliexpress około 830$ + przesyłka 480$ ( plus podatki ) więc drogo. Gdyby można było sprowadzić do Polski wersję Home Theater Edition tak do 1000$ z przesyłką i ewentualnymi podatkami to brał bym . 1
Rapek Opublikowano 21 Września 2015 Autor Opublikowano 21 Września 2015 nie wyjdzie Ci taka kwota w zadnej opcji sorry 18 albo 14% cla na sprzet plus 23 % Vatu zabija wszystko
plato Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Myślałem, że cło to około 3% - ale to pewnie tylko na telefony i drobną elektronikę.
Nezumi Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Myślałem, że cło to około 3% - ale to pewnie tylko na telefony i drobną elektronikę. Telefony mają 0% 1
Rapek Opublikowano 21 Września 2015 Autor Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) SEKCJA XVI MASZYNY I URZĄDZENIA MECHANICZNE; SPRZĘT ELEKTRYCZNY; ICH CZĘŚCI; URZĄDZENIA DO REJESTRACJI I ODTWARZANIA DŹWIĘKU, URZĄDZENIA TELEWIZYJNE DO REJESTRACJI I ODTWARZANIA OBRAZU I DŹWIĘKU ORAZ CZĘŚCI I WYPOSAŻENIE DODATKOWE DO TYCH ARTYKUŁÓW DZIAŁ 85 MASZYNY I URZĄDZENIA ELEKTRYCZNE ORAZ ICH CZĘŚCI; REJESTRATORY I ODTWARZACZE DŹWIĘKU, REJESTRATORY I ODTWARZACZE OBRAZU I DŹWIĘKU ORAZ CZĘŚCI I AKCESORIA DO TYCH ARTYKUŁÓW 8521 Aparatura do zapisu lub odtwarzania obrazu i dźwięku, nawet z wbudowanym urządzeniem do odbioru sygnałów wizyjnych i dźwiękowych (tunerem wideo) 8521 10 - Stosujące taśmy magnetyczne 8521 90 - Pozostałe 8521 90 00 10 - - Aparatura wideo do odtwarzania obrazu, do niektórych rodzajów statków powietrznych 8521 90 00 20 - - Urządzenie do cyfrowego zapisu obrazu: • bez napędu dysku twardego, • z napędem DVD-RW lub bez, • albo z wykrywaniem ruchu albo z funkcjonalnością wykrywania ruchu przez dołączalność IP za pomocą złącza LAN, • z portem szeregowym USB lub bez, do stosowania w produkcji systemów nadzoru telewizji przemysłowej (CCTV) 8521 90 00 90 - - Pozostałe Wszystkie kraje świata (erga omnes) (ERGA OMNES) Stawka dla krajów trzecich (09-06-2006 - ) : 13.90 % Edytowane 21 Września 2015 przez Rapek
plato Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 No to pozamiatane - trzeba kupić LG albo Samsunga w sklepie.
Rapek Opublikowano 21 Września 2015 Autor Opublikowano 21 Września 2015 Zawsze mozesz poprosic o fakture za sprzet z inna kwota
plato Opublikowano 21 Września 2015 Opublikowano 21 Września 2015 Zostaje sprawa przesyłki - 480$ - tyle co drugi telewizor. A ile za to można kupić płyt Blu-ray, browarów czy innych znieczulaczy ? Zależy co kto lubi
Rekomendowane odpowiedzi