Hu Go Opublikowano 16 Grudnia 2024 Opublikowano 16 Grudnia 2024 Cześć, mam S3 sparowanego z iPhone 16 Pro Max. Problem polega na tym, że nie mogę wykonywać połączeń z poziomu zegarka. Nie przychodzą, także połączenia na zegarek. Może ktoś coś..? 🙂Z góry dziękuję!
rainlow Opublikowano 18 Grudnia 2024 Opublikowano 18 Grudnia 2024 (edytowane) Podpinam się pod pytanie, iPhone 15 i zegarek S3, można zadzwonić z poziomu zegarka ale zegarek nie pokazuje nadchodzącego połączenia. Zakładam, że coś w uprawnieniach jeszcze trzeba kliknąć, ale już chyba wszystko wklikane. Opcji typowo "dzwonienie" w żadnym menu nie znalazłem, dodam, że w menu bluetooth mam dwa razy widoczny zegarek S3, raz jako zestaw samochodowy a dwa jako powiadomienia. Pytanie od autora tego wątku, jakie masz widoczne aplikacje w powiadomieniach programu Mi Fitness? W androidzie są wszystkie zainstalowane w telefonie a w iPhonie nie ma nic z telefonu tyko jakiś chłam światowy. Tutaj chyba nie lubicie urządzeń Appla bo kilka znalezionych wątków z problemem związanym z telefonami iPhone nie mają odpowiedzi Edytowane 18 Grudnia 2024 przez rainlow
Netoper Opublikowano 18 Grudnia 2024 Opublikowano 18 Grudnia 2024 Nie chodzi o to, że się nie lubi tylko tutejsi forumowicze działają w zdecydowanej większości na sprzętach Xiaomi i stąd częste braki z odpowiedziami na problemy z IOS.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
rainlow Opublikowano 19 Grudnia 2024 Opublikowano 19 Grudnia 2024 (edytowane) Trzeba być cierpliwym i posiadać czas na szukanie rozwiązań. Moje problemy się rozwiązały. Edytowane 20 Grudnia 2024 przez rainlow
Hu Go Opublikowano 22 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2024 W dniu 18.12.2024 o 21:49, rainlow napisał(a): Podpinam się pod pytanie, iPhone 15 i zegarek S3, można zadzwonić z poziomu zegarka ale zegarek nie pokazuje nadchodzącego połączenia. Zakładam, że coś w uprawnieniach jeszcze trzeba kliknąć, ale już chyba wszystko wklikane. Opcji typowo "dzwonienie" w żadnym menu nie znalazłem, dodam, że w menu bluetooth mam dwa razy widoczny zegarek S3, raz jako zestaw samochodowy a dwa jako powiadomienia. Pytanie od autora tego wątku, jakie masz widoczne aplikacje w powiadomieniach programu Mi Fitness? W androidzie są wszystkie zainstalowane w telefonie a w iPhonie nie ma nic z telefonu tyko jakiś chłam światowy. Tutaj chyba nie lubicie urządzeń Appla bo kilka znalezionych wątków z problemem związanym z telefonami iPhone nie mają odpowiedzi Cześć, problem rozwiązany! Uprawnienia ustawiłem wszystkie możliwe. Andydotum na moje problemy było banalnie proste. Odinstalowałem apkę Mi fitness a w zegarku przywróciłem ustawienia fabryczne. Następnie zainstalowałem apkę i sparowałem z zegarkiem. Rzecz jasna trzeba ustawić ponownie apkę.
BakusNakus Opublikowano 16 Stycznia 2025 Opublikowano 16 Stycznia 2025 Rainlow, Hu Go, czy udało Wam się na dobre połączyć smartwache z IP? Mam te same problemy co Wy i mimo odinstalowania i zainstalowania ponownie apki i sparowania to i tak koniec końców ani nie pokazuje połączeń, ani wiadomości.
Rekomendowane odpowiedzi