Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam S3 sparowanego z iPhone 16 Pro Max. Problem polega na tym, że nie mogę wykonywać połączeń z poziomu zegarka. Nie przychodzą, także połączenia na zegarek. Może ktoś coś..? 🙂Z góry dziękuję!

Opublikowano (edytowane)

Podpinam się pod pytanie, iPhone 15 i zegarek S3, można zadzwonić z poziomu zegarka ale zegarek nie pokazuje nadchodzącego połączenia.
Zakładam, że coś w uprawnieniach jeszcze trzeba kliknąć, ale już chyba wszystko wklikane.
Opcji typowo "dzwonienie" w żadnym menu nie znalazłem, dodam, że w menu bluetooth mam dwa razy widoczny zegarek S3, raz jako zestaw samochodowy a dwa jako powiadomienia.

Pytanie od autora tego wątku, jakie masz widoczne aplikacje w powiadomieniach programu Mi Fitness?
W androidzie są wszystkie zainstalowane w telefonie a w iPhonie nie ma nic z telefonu tyko jakiś chłam światowy.

Tutaj chyba nie lubicie urządzeń Appla bo kilka znalezionych wątków z problemem związanym z telefonami iPhone nie mają odpowiedzi :(

Edytowane przez rainlow
Opublikowano

Nie chodzi o to, że się nie lubi tylko tutejsi forumowicze działają w zdecydowanej większości na sprzętach Xiaomi i stąd częste braki z odpowiedziami na problemy z IOS.

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Trzeba być cierpliwym i posiadać czas na szukanie rozwiązań.
Moje problemy się rozwiązały.

Edytowane przez rainlow
Opublikowano
W dniu 18.12.2024 o 21:49, rainlow napisał(a):

Podpinam się pod pytanie, iPhone 15 i zegarek S3, można zadzwonić z poziomu zegarka ale zegarek nie pokazuje nadchodzącego połączenia.
Zakładam, że coś w uprawnieniach jeszcze trzeba kliknąć, ale już chyba wszystko wklikane.
Opcji typowo "dzwonienie" w żadnym menu nie znalazłem, dodam, że w menu bluetooth mam dwa razy widoczny zegarek S3, raz jako zestaw samochodowy a dwa jako powiadomienia.

Pytanie od autora tego wątku, jakie masz widoczne aplikacje w powiadomieniach programu Mi Fitness?
W androidzie są wszystkie zainstalowane w telefonie a w iPhonie nie ma nic z telefonu tyko jakiś chłam światowy.

Tutaj chyba nie lubicie urządzeń Appla bo kilka znalezionych wątków z problemem związanym z telefonami iPhone nie mają odpowiedzi :(

Cześć, problem rozwiązany! Uprawnienia ustawiłem wszystkie możliwe. Andydotum na moje problemy było banalnie proste. Odinstalowałem apkę Mi fitness a w zegarku przywróciłem ustawienia fabryczne. Następnie zainstalowałem apkę i sparowałem z zegarkiem. Rzecz jasna trzeba ustawić ponownie apkę. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Rainlow, Hu Go, czy udało Wam się na dobre połączyć smartwache z IP? Mam te same problemy co Wy i mimo odinstalowania i zainstalowania ponownie apki i sparowania to i tak koniec końców ani nie pokazuje połączeń, ani wiadomości.