PabloPCK Opublikowano 11 Grudnia 2024 Opublikowano 11 Grudnia 2024 (edytowane) Witam, zrobiłem automatyczną aktualizację do najnowszej wersji stabilnej systemu. jednak po instalacji i ponownym uruchomieniu telefonu nie działał internet (wifi ani GSM), pojawiały się komunikaty że "aplikacja cały czas przestaje działać" i można przesłać logi błędu, jednak z powodu braku możliwości komunikacji nie dało się tego zrobić. Ogólnie nie dało się nic uruchomić. Postanowiłem zainstalować ponownie wersję poprzednią która działała HyperOS: OS1.0.7.0.UKDMIXM, co się udało, jednak pojawił się problem, gdyż wygląda jak by system się nie uruchamiał w pełni. Gdyż próbując robić cokolwiek dostaję komunikat "poczekaj dopóki urządzenie nie jest w pełni uruchomione przed otwarciem..." Skończyły mi się pomysły na to co zrobić więc bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam Edytowane 11 Grudnia 2024 przez PabloPCK
Kacper Skrzypek Opublikowano 11 Grudnia 2024 Opublikowano 11 Grudnia 2024 Wgraj jeszcze raz 1.0.8.0. Jeśli nadal będzie crash, zrób adb shell pm compile -a -f --full (Musisz mieć włączone debugowanie USB).
PabloPCK Opublikowano 11 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2024 (edytowane) Czy mogę w jakiś sposób uruchomić ręcznie TWRP? Normalnie robiłem to z aplikacji "Aktualizacje" której obecnie nie mogę uruchomić ... Bo w trybie fastboot nie czuję się zbyt pewnie Debugowanie miałem włączone. Przed cofnięciem się do wersji OS1.0.7.0.UKDMIXM 3 razy robiłem instalację OS1.0.8.0.UKDMIXM i cały czas telefon się uruchamiał tak samo czyli błędnie. Edytowane 11 Grudnia 2024 przez PabloPCK
PabloPCK Opublikowano 11 Grudnia 2024 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2024 Po instalacji systemu z Fastboot telefon uruchomił się prawidłowo. Dziękuję za pomoc 1
Rekomendowane odpowiedzi