thetriptic Opublikowano 11 Listopada 2024 Opublikowano 11 Listopada 2024 Siemka wszystkim, zwracam się z pytankiem o powód dla którego nie wyświetla się opcja wipe w recovery menu. Gówniak znajomej zapomniał hasła blokady, chce jej pomóc zdalnie (format chyba najlepiej), ale nie ma wipe w menu ;/ Hasło do konta google pamiętają, konto Xiaomi nie było na tym telefonie logowane / zakładane Dziękuję z góry za pomoc.
Kacper Skrzypek Opublikowano 11 Listopada 2024 Opublikowano 11 Listopada 2024 Family Link był włączony?
thetriptic Opublikowano 11 Listopada 2024 Autor Opublikowano 11 Listopada 2024 (edytowane) Zapytałem właśnie i tak, był włączony. Przyznam szczerze, nawet tej opcji nie znałem. Ma to jakiś wpływ na sam proces? Edytowane 11 Listopada 2024 przez thetriptic
Kacper Skrzypek Opublikowano 11 Listopada 2024 Opublikowano 11 Listopada 2024 Tak, ma wpływ, bo Xiaomi ukrywa tę opcję, gdy jest włączony właśnie Family Link. Trzeba byłoby go wyłączyć i opcja powinna się pojawić.
thetriptic Opublikowano 11 Listopada 2024 Autor Opublikowano 11 Listopada 2024 (edytowane) Usunęła to konto z Family Link, ale po restarcie dalej nie pokazuje się wipe. Zastanawiam się, czy zamiast usuwać, nie powinna po prostu wyłączyć opcji, ale niestety tak się pracuje pomagając komuś zdalnie, zwłaszcza "technicznym laikom". Nie niałem do czynienia też z tym jak zarządzanie Family Linkiem wygląda ;/ Edytowane 11 Listopada 2024 przez thetriptic
Rekomendowane odpowiedzi