jachu76 Posted October 29 Share Posted October 29 Witam, zastanawiam się nad zakupem tego telefonu z tradingshenzhen, z tego co widzę można wybrać już wersję global , czy ktoś z forum kupował może już flipa z tradingshenzhen ? Rozumiem że język PL już powinien być w tym romie tak ? czy jest w ogóle jakaś szansa na Xiaomi eu ? Czy gwarancja będzie obejmowała w PL czy tylko odsyłka do Chin ? Pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted October 30 Share Posted October 30 Tradingshenzhen sprzedaje tylko chińskie wersje telefonów, zatem jeśli sprzedają Global to z odblokowanym bootloaderem. Język polski będzie. Na xiaomi.eu nie ma szans na tę chwilę, nie mamy Flipa na testy. Gwarancja jest ich, a nie Xiaomi, więc w Polsce nie obowiązuje, ale mają jakiś serwis chyba w Niemczech. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachu76 Posted October 30 Author Share Posted October 30 Dziękuję za informacje, zamówiłem z Polskiej dystrybucji jutro będzie u mnie.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dande Posted October 31 Share Posted October 31 (edited) Jak po testujesz, to napisz, czy jest OK Interesuje mnie również to - https://www.lesnydwor.karpacz.pl/lesny-dwor/wydarzenia/atrakcje-dla-dzieci-w-karpaczu W sensie ciekawe atrakcje dla dzieci w Karpaczu. Co polecacie? Edited Wednesday at 12:01 by dande Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachu76 Posted October 31 Author Share Posted October 31 Sam telefon w sobie jest na prawdę ładny i inny jak wszystkie , dziś dotarł , od 17 do 22 cały czas go katuje i bateria na tą chwilę 48% także jest pięknie , wyświetlacz zewnętrzny działa prawidłowo chodź dość duże są te dwa zewnętrzne aparaty , więcej wypowiem się po większych testach PS. czego będzie brakowało to wgrania Xiaomi .eu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted October 31 Share Posted October 31 więcej wypowiem się po większych testach Trzymam za słowo Na spokojnie, po tygodniu molestowania sprzętu jakbyś dał info co Ci się nie podoba to byłbym wdzięczny. Oczywiście plusy też opisz , tylko żeby te plusy nie przysłoniły minusów Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachu76 Posted November 1 Author Share Posted November 1 Ktoś wie gdzie mogę znaleść nazwę kodową tego xiaomi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted November 1 Share Posted November 1 Nazwa kodowa to ruyi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts