Mariusz16666 Opublikowano 22 Października 2024 Opublikowano 22 Października 2024 Witam od kilku dni mam problem z tym telefonem bo wskaźnik baterii staną na 15% ani nie spada ani nie podnosi sie podczas ładownia tył telefonu pod oryginalną ładowarką robi sie lekko ciepły tak jak przy normalnym ładownia nie wiem o co chodzi może ktoś miał taki problem lub wie jakie jest rozwiązanie będę wdzięczny za każdy pomysł lub rozwiązanie pozdrawiam
Acid Opublikowano 23 Października 2024 Opublikowano 23 Października 2024 Wysłać do serwisu. Za pewne puchnie ci bateria albo coś jest zalane na płycie przy baterii.
Mariusz16666 Opublikowano 25 Października 2024 Autor Opublikowano 25 Października 2024 W dniu 23.10.2024 o 09:00, Acid napisał(a): Wysłać do serwisu. Za pewne puchnie ci bateria albo coś jest zalane na płycie przy baterii. Rozebrałem go i okazało sie że taśma lekko sie wypięła taka podłużna pomarańczowa co łączy sie do płyty głównej i dołu tam gdzie port do ładowania teraz już jest dobrze szybkie ładownie wróciło i stan baterii ale i tak dzięki za odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi