Tomasz Obłoza Opublikowano 6 Września 2024 Opublikowano 6 Września 2024 Dzień dobry Czy jest ktoś w stanie mi pomóc uzyskać dostep do folder data/obb? W folderze android po otwarciu danego folderu w data nie pokazuje nic.
Marrik Opublikowano 6 Września 2024 Opublikowano 6 Września 2024 A takiej informacji nie masz?Klikam "otwórz" i mam dostęp do elementów.Ewentualnie pobierz inny menadżer plików i nim spróbuj.
Tomasz Obłoza Opublikowano 6 Września 2024 Autor Opublikowano 6 Września 2024 Jakby to było takie proste to bym nie zakładał tematu. Pokazuje mi wszystkie foldery ale po uruchomieniu danego folderu od aplikacji nic w nim nie wyswietla. Próbowałem opcje debugowanie USB, ale dalej to samo pokazuje wszystkie foldery aplikacji a po otwarciu nic tam nie ma niestety. Android blokuje niestety
Marrik Opublikowano 6 Września 2024 Opublikowano 6 Września 2024 Napisałeś Czy jest ktoś w stanie mi pomóc uzyskać dostep do folder data/obb? W folderze android po otwarciu danego folderu w data nie pokazuje nic.Czyli foldery aplikacji w "data" jednak widziałeś i to do nich nie masz dostępu, tak? Skoro tak, to trzeba było od razu napisać, że nie masz do nich dostępu a nie do "data"/"obb" to bym screenów nie wysyłał, tylko napisał, że bez roota nic nie zrobisz.
Tomasz Obłoza Opublikowano 6 Września 2024 Autor Opublikowano 6 Września 2024 A pytanie bo nie wiem doklandie czy robilem root czy nie. Podczas włączania mam odblokowaną kłódkę to znaczy ze robiłem root czy to cos innego odblokowywałem. Dodam ze Hyperos ostatnia wersja stabilna instaluje je z forum przez fastboot kablem przez komputer.
Marrik Opublikowano 6 Września 2024 Opublikowano 6 Września 2024 Odblokowana kłódka to znaczy, że masz odblokowany bootloader. Samo odblokowanie bl nie jest równoznaczne z posiadaniem roota.
Tomasz Obłoza Opublikowano 6 Września 2024 Autor Opublikowano 6 Września 2024 Jakbym chciał go teraz wgrać z poradnika forum program Magisk to strace dane w telefonie? Widze ze duzo jeszcze przede mna zeby zrootować telefon. Jeszcze jedno ostatnie pytanie. Czy podczas rootowania utrace dane z telefonu?
Marrik Opublikowano 6 Września 2024 Opublikowano 6 Września 2024 Root nigdy nie powodował utraty danych, aczkolwiek nie wiem czy coś się nie zmieniło w tym temacie. Ostatni telefon, który rootowałem to bym Mi Note 10 Lite ze cztery lata temu, tam danych żadnych nie utraciłem.
Netoper Opublikowano 6 Września 2024 Opublikowano 6 Września 2024 Jak poprawnie procedurę roota zrobisz to nic nie tracisz, były nawet przypadku że jak coś poszło nie ok, to po "naprawie" i root był i zachowane dane.Np. z miesiąc temu czy dwa komuś nie pykło i Kacper napisał w kilku słowach jak "poprawić" i wszystko wyszło ok.Ale jak to w takich przypadkach - wszystko robisz na własną odpowiedzialność bez możliwości reklamacji Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Tomasz Obłoza Opublikowano 6 Września 2024 Autor Opublikowano 6 Września 2024 Tylko pytanie czy po rootowaniu nie strace dostepu do niektorych aplikacji bankowych ze wzgledu na bezpieczenstwo.
Netoper Opublikowano 6 Września 2024 Opublikowano 6 Września 2024 Po roocie mogą się pluć, kwestia jak który bank podchodzi. Mi np w ING wyskakiwał komunikat że urządzenie nie jest bezpieczne ale mimo to wszystko działało, nie wiem jak na tę chwilę by było bo w grudniu się bawiłem, obecnie mam otwarty BL, brak roota, rom XiaomiEu, odpukać ING i Santander działa, Po roocie jakby bankowe nie chciały działać to można się bawić modułami magiska. Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Tomasz Obłoza Opublikowano 7 Września 2024 Autor Opublikowano 7 Września 2024 No ja mam BL otwarty i mi iPKO działa niby nic nie wyskakuje tylko mobywatel nie działał
Rekomendowane odpowiedzi