Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A takiej informacji nie masz?dd0fcd1f29587180fea5186404569e9d.jpg
Klikam "otwórz" i mam dostęp do elementów.

Ewentualnie pobierz inny menadżer plików i nim spróbuj.

Opublikowano

Jakby to było takie proste to bym nie zakładał tematu. 

Pokazuje mi wszystkie foldery ale po uruchomieniu danego folderu od aplikacji nic w nim nie wyswietla.

Próbowałem opcje debugowanie USB, ale dalej to samo pokazuje wszystkie foldery aplikacji a po otwarciu nic tam nie ma niestety. 
Android blokuje niestety

Opublikowano

Napisałeś

Czy jest ktoś w stanie mi pomóc uzyskać dostep do folder data/obb?
W folderze android po otwarciu danego folderu w data nie pokazuje nic.

Czyli foldery aplikacji w "data" jednak widziałeś i to do nich nie masz dostępu, tak?
Skoro tak, to trzeba było od razu napisać, że nie masz do nich dostępu a nie do "data"/"obb" to bym screenów nie wysyłał, tylko napisał, że bez roota nic nie zrobisz.
Opublikowano

A pytanie bo nie wiem doklandie czy robilem root czy nie. 
Podczas włączania mam odblokowaną kłódkę to znaczy ze robiłem root czy to cos innego odblokowywałem.
Dodam ze Hyperos ostatnia wersja stabilna instaluje je z forum przez fastboot kablem przez komputer.

Opublikowano

Jakbym chciał go teraz wgrać z poradnika forum program Magisk to strace dane w telefonie?

Widze ze duzo jeszcze przede mna zeby zrootować telefon. 

Jeszcze jedno ostatnie pytanie. Czy podczas rootowania utrace dane z telefonu?

Opublikowano

Root nigdy nie powodował utraty danych, aczkolwiek nie wiem czy coś się nie zmieniło w tym temacie. Ostatni telefon, który rootowałem to bym Mi Note 10 Lite ze cztery lata temu, tam danych żadnych nie utraciłem.

Opublikowano

Jak poprawnie procedurę roota zrobisz to nic nie tracisz, były nawet przypadku że jak coś poszło nie ok, to po "naprawie" i root był i zachowane dane.
Np. z miesiąc temu czy dwa komuś nie pykło i Kacper napisał w kilku słowach jak "poprawić" i wszystko wyszło ok.
Ale jak to w takich przypadkach - wszystko robisz na własną odpowiedzialność bez możliwości reklamacji :)

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Po roocie mogą się pluć, kwestia jak który bank podchodzi. Mi np w ING wyskakiwał komunikat że urządzenie nie jest bezpieczne ale mimo to wszystko działało, nie wiem jak na tę chwilę by było bo w grudniu się bawiłem, obecnie mam otwarty BL, brak roota, rom XiaomiEu, odpukać ING i Santander działa,
Po roocie jakby bankowe nie chciały działać to można się bawić modułami magiska.

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka