Adadm Adamowucz Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Sytuacja wygląda tak że pewnego dnia wstaje i mój zegar się zmienił na taki podany w załącznik więc jak chciałem wrócić do starego i otworzyłem edytor tapet i zastosowałem moja tapeta zegar nie wrócił do starego
0 Kacper Skrzypek Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Ustawienia > Dodatkowe ustawienia > Data i czas > wyłącz Podwójny zegar.
0 Adadm Adamowucz Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2024 40 minut temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Ustawienia > Dodatkowe ustawienia > Data i czas > wyłącz Podwójny zegar. Dzięki
0 Adadm Adamowucz Opublikowano 24 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2024 8 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Ustawienia > Dodatkowe ustawienia > Data i czas > wyłącz Podwójny zegar. Teraz narodził się następny problem na ekranie blokady mam jakby czas litewski czyli +1 godzinę a na głównym mam zwykły polski
Pytanie
Adadm Adamowucz
Sytuacja wygląda tak że pewnego dnia wstaje i mój zegar się zmienił na taki podany w załącznik więc jak chciałem wrócić do starego i otworzyłem edytor tapet i zastosowałem moja tapeta zegar nie wrócił do starego
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi