grzeg8102 Posted August 17 Share Posted August 17 (edited) Nie znalazłem lepiej pasującego działu, choć nie o modyfikację mi tu chodzi, a raczej pytanie. Z racji tego, że hyperOS kiepsko się sprawdza na moim Xiaomi 13 to przeglądałem filmy na YT o problemach z wydajnością hyperOS i natknąłem się na film, w którym autor porównuje MIUI14 z hyperOS. Jest tam coś co mnie bardzo zaciekawiło: animacja odblokowania ekranu niemal identyczna jak ta w iOS. Zobaczcie sami: U mnie nie ma takiej animacji na hyperOS. Ikony nie fruną i nie układają się na ekranie. Po odblokowaniu po prostu nagle pojawia się "pulpit" z ikonami. Ta animacja jest bardzo ładna. Czy Wy na hyperOS też macie taką animację czy nie? Jeśli macie - to czy gdzieś to się włącza? Mam najnowszy soft stable 1.0.10 czyli nowszy niż ten z filmu YT (tam jest 1.0.4). Edited August 17 by grzeg8102 literówka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted August 18 Share Posted August 18 Ustawienia > Ekran główny/Pulpit > Prędkość animacji > ustaw na Wolna albo Normalna. Jeśli masz Szybką, to tej animacji w zasadzie nie ma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzeg8102 Posted August 18 Author Share Posted August 18 8 godzin temu, Kacper Skrzypek napisał(a): Ustawienia > Ekran główny/Pulpit > Prędkość animacji > ustaw na Wolna albo Normalna. Jeśli masz Szybką, to tej animacji w zasadzie nie ma. Faktycznie, dzięki! Nigdy bym na to nie wpadł, że ustawienie prędkości kontroluje ta animację Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts