Anka92 Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Hej. Mam problem z aplikacja zepp. Działa jak chce. Ma wszystkie uprawnienia do wysyłania powiadomien. Powiadomienia przychodzą. Natomiast raz na jakiś czas muszę wejsc w aplikacje bo się okazuję, że aplikacja sama sobie wylacza dostęp do powiadomien i trzeba samemu zaznaczyć, że wyrażam zgodę aplikacji zepp na uprawnienia. W telefonie nic nie zmieniane. To tylko w aplikacji się zmienia. Trzeba pilnowac bo często nie mam tych powiadomien. Jakieś pomysły bo mnie coś wkrótce trafi
slimak131 Opublikowano 16 Sierpnia 2024 Opublikowano 16 Sierpnia 2024 U mnie stało się tak tylko 2 razy. Problem pojawił się po ostatniej lub przedostatniej aktualizacji zepp, następna aktualizacja może to poprawi. Można też usunąć zepp i jeszcze raz zainstalować.
Anka92 Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Teraz po zainstalowaniu ponownie aplikacji, ta wcale nie łączy się z zegarkiem. Czytając opinie na sklepie google, nie tylko ja mam ten sam problem
slimak131 Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Uruchom ponowne zegarek. Uruchom ponowne telefon. Jak to nie pomoże, to usuń parowanie bt.
Anka92 Opublikowano 20 Sierpnia 2024 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2024 W dniu 19.08.2024 o 06:15, slimak131 napisał(a): Uruchom ponowne zegarek. Uruchom ponowne telefon. Jak to nie pomoże, to usuń parowanie bt. To nic nie daje. Przywrócenie zegarka do ustawień fabrycznych dopiero pomogło
Rekomendowane odpowiedzi