Skocz do zawartości

readmi note11 dziwne zachowanie telefonu nie akcepuje niektórych miejsc w aplikacjach.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądarka:

Nie można wpisać adresu strony, pole nie działa. Mogę nadusić opcje do ustawienia, zakładki, kolejną zakładkę ale nie mam możliwości wpisania strony z ręki.

Klawiatura działa jak chcę wyjść przez wyszukiwarkę nie problemu.

W ustawieniach telefonu:

Nie mogę nacisnąć strzałki powrotnej.

W wielu aplikacjach wyszukiwanie nie działa.

W kalendarzu nie mogę utworzyć nowego spotkania, mogę sobie nazwać ale nie mogę nadusić akceptacji ani anulacji.

Bardzo możliwe że telefon sam sobie coś poprzestawiał gdy dostał odrobinę wody na wyświetlacz i dotyk zaczął sam sobie wyklikiwać co telefon miał w duszy. Nie został zalany w sensie uszkodzona płyta czy coś.

Telefon działa po za opisanymi problemami.

Opublikowano

może to jakiś "krzak" w systemie? woda na wyświetlacz to może takie coś powodować ale póki nie wyschla ... i w sumie nie powinna przeniknąć do środka ... jeśli odczekanie nic nie pomogło to może przywrócić system do ustawień fabrycznych i zobaczyć co będzie ...

Opublikowano

Przywróciłem do ustawień fabrycznych i cały czas jest to samo. Nie wiem czy wgrywając nowy system nie nastąpiło później skopiowanie konfiguracji. Moim zdaniem nie.

Nie wiem o co chodzi, może telefon jest uszkodzony w tak dziwny sposób.

Opublikowano
50 minut temu, Robert Vogt napisał(a):

Przywróciłem do ustawień fabrycznych i cały czas jest to samo. Nie wiem czy wgrywając nowy system nie nastąpiło później skopiowanie konfiguracji. Moim zdaniem nie.

Nie wiem o co chodzi, może telefon jest uszkodzony w tak dziwny sposób.

no to jak przywrócenie do fabrycznych nie pomogło to zostaje jeszcze postawienie czystej instalki systemu ... ale do tego musisz mieć zrobionego unlocka ... trudno coś tu jeszcze doradzić ...

Opublikowano

Jak masz folię, szkło to można spróbować zdjąć, bo czasami potrafi powodować problemy z dotykiem.
A jeśli woda dostała się do wyświetlacza między warstwy to tylko wymiana wyświetlacza, chyba, że się przesączyła na płytę główną...

Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka